Hoe Diepte Te Vergroten?

Inhoudsopgave:

Hoe Diepte Te Vergroten?
Hoe Diepte Te Vergroten?

Video: Hoe Diepte Te Vergroten?

Video: Hoe Diepte Te Vergroten?
Video: 2 EASY TIPS To Improve Your Squat Depth NOW! | NO MORE HALF REPS! 2024, Mei
Anonim

De kleurdiepte van een afbeelding kan gewoonlijk het aantal kleuren worden genoemd dat in een bepaalde afbeelding wordt weergegeven. Deze parameter kan worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Hoe diepte te vergroten?
Hoe diepte te vergroten?

instructies:

Stap 1

Download en installeer software voor het werken met foto's en andere afbeeldingen op uw computer om de kleurdiepte te wijzigen. Zoals eerder vermeld, kan de kleurdiepte in beide richtingen worden gewijzigd, d.w.z. toenemen en afnemen. Het is belangrijk om het mechanisme van dit proces te begrijpen.

Stap 2

Als u de kleurdiepte wilt vergroten, moet u het totale aantal kleuren in de afbeelding vergroten. Dat wil zeggen, als u bijvoorbeeld werkt met een zwart-witafbeelding waarbij de kleurdiepte tot een minimum wordt beperkt (het bestaat alleen uit pure zwart-witkleuren zonder extra tinten), dan moet u dit aantal verhogen tot minimaal 4. In dit geval krijgt de foto extra tinten, waardoor de kleurdiepte toeneemt.

Stap 3

Gebruik de meest populaire grafische editor Adobe Photoshop. Het heeft een breed scala aan beeldverwerkingsmogelijkheden, inclusief functies zoals het wijzigen van de kleurdiepte. Voer het programma uit. Laad de tekening erin. Ga naar afbeeldingseigenschappen, selecteer "Kleurdiepte".

Stap 4

Merk op dat door de kleurdiepte te vergroten, u automatisch de grootte van de afbeelding vergroot. Hoe meer tinten er in de afbeelding aanwezig zijn, hoe groter de bestandsgrootte. Als u een afbeelding moet optimaliseren voor een website die bedoeld is voor het ontwerp, verhoog dan het aantal kleuren niet te veel. Als de afbeelding in kleur is, is het optimale aantal tinten 256 duizend. Anders, als dit slechts een achtergrond is, kunt u met veel minder rondkomen. Mee eens, waarom zou je een gewone turquoise achtergronddiepte geven, inclusief grijstinten in de compositie? Kies het juiste aantal tinten uit het menu, kijk naar de afbeelding. Als dat genoeg is, slaat u uw wijzigingen op.

Aanbevolen: