Een Panasonic-handset Demonteren

Inhoudsopgave:

Een Panasonic-handset Demonteren
Een Panasonic-handset Demonteren

Video: Een Panasonic-handset Demonteren

Video: Een Panasonic-handset Demonteren
Video: How to repair a Panasonic KX-TGA651 cordless phone button in 5 minutes 2024, Mei
Anonim

Dergelijke storingen komen vaak voor bij vaste telefoons van Panasonic waarvoor toegang tot de microschakeling van het apparaat nodig is. Dit is met name het geval voor dubbele buizen die tot dezelfde basis behoren.

Een Panasonic-handset demonteren
Een Panasonic-handset demonteren

Noodzakelijk

  • - schroevendraaier;
  • - geen scherp mes.

instructies:

Stap 1

Bekijk bij aankoop de garantievoorwaarden van de overeenkomst die voor uw Panasonic-telefoontoestel is afgegeven. Als de garantieperiode van de verkoper of fabrikant nog niet is verstreken, neem dan contact op met het servicecentrum om de storingen in het apparaat te verhelpen.

Stap 2

Besluit je toch om hem zelf te demonteren, zoek dan op internet naar de telefoonchip voor jouw toestelmodel. Soms kan hetzelfde schema op verschillende modellen passen, maar hier is het beter om zeker te zijn.

Stap 3

Open het deksel van het batterijvak van de handset en verwijder de batterijen. Zoek de schroeven erin die de helften van de telefoonhoes bij elkaar houden. Schroef ze los, controleer ook hun aanwezigheid onder de verschillende stickers die fabrikanten soms plakken.

Stap 4

Gebruik een niet-scherp mes of een dunne platte schroevendraaier om voorzichtig de bevestigingen rond de omtrek van de telefoon los te wrikken, meestal zijn het er ongeveer zes. Let op als de wanden van de behuizing niet zijn gelijmd met behulp van speciale lijm, omdat het in dit geval hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk is om de telefoon thuis te demonteren.

Stap 5

Nadat u het telefoonhoesje hebt geopend, koppelt u alle bevestigingsmiddelen los die u kunt zien en verwijdert u de microschakeling. Onthoud de procedure voor het loskoppelen van de buiscomponenten, aangezien u deze in omgekeerde volgorde moet monteren. Koppel nooit de gesoldeerde draden los, alles wat losgekoppeld kan worden kan eenvoudig genoeg worden verwijderd, dus doe geen speciale inspanningen om dit of dat onderdeel te verwijderen.

Stap 6

Zorg er bij het monteren van de buis voor dat de behuizing op alle bevestigingsmiddelen is gesloten. Controleer ook de betrouwbaarheid van de positie van de telefoonchip. Als u klaar bent met de handset, plaatst u de batterijen erin en controleert u de staat ervan. Let bij het demonteren van de twee buizen in dezelfde set op mogelijke verschillen in de diagrammen.

Aanbevolen: