Hoe De Mobiele Operator Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Mobiele Operator Te Achterhalen?
Hoe De Mobiele Operator Te Achterhalen?

Video: Hoe De Mobiele Operator Te Achterhalen?

Video: Hoe De Mobiele Operator Te Achterhalen?
Video: How to Check Carrier of Phone Number - Find out Mobile Network by Carrier Lookup 2024, Mei
Anonim

Hoe de mobiele operator te achterhalen? Heel vaak worden veel mensen geconfronteerd met een vergelijkbare vraag. Iemand is geïnteresseerd in de operator van de abonnee om de kosten van een oproep te verduidelijken, iemand wil gewoon zijn operator verduidelijken. Op de een of andere manier blijft de vraag relevant.

Operatordefinitie
Operatordefinitie

Noodzakelijk

beschikbaarheid van een telefoon en een simkaart

instructies:

Stap 1

Verduidelijking van uw mobiele operator. De eenvoudigste manier om uw provider duidelijk te maken, is het logo op de simkaart. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de batterij uit de mobiele telefoon te verwijderen. Maar wat als u de operator wilt verduidelijken, met alleen het telefoonnummer van de abonnee?

Stap 2

Als u een mobiel nummer van een abonnee hebt, kunt u alle benodigde informatie krijgen door te bellen naar de ondersteuningsdienst van uw operator. Nadat u contact heeft opgenomen met uw klantenservicemedewerker, hoeft u alleen maar de eerste zes cijfers van het telefoonnummer in te voeren en weet u wat de regionale aansluiting is en bij welke operator het hoort.

Stap 3

Als u de mobiele operator wilt verduidelijken als u een simkaart zonder logo erop heeft, kunt u dit als volgt doen. Voer het nummer in uw mobiele telefoon in en wacht tot deze wordt ingeschakeld. Nadat de telefoon is ingeschakeld, toont het display informatie over uw mobiele provider.

We hebben geprobeerd alle mogelijke situaties te overwegen waarin een persoon zou moeten weten of een telefoonnummer van een van de mobiele operators is. Welke manier je gaat gebruiken, bepaal je zelf direct. In elk geval kunt u met een van de bovenstaande methoden de informatie krijgen die u nodig hebt.

Aanbevolen: