Hoe Een IPhone In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een IPhone In Elkaar Te Zetten
Hoe Een IPhone In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een IPhone In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een IPhone In Elkaar Te Zetten
Video: How To Assemble An iPhone Step By Step / 2019 iPhone SE 2024, Mei
Anonim

De iPhone heeft, ondanks zijn vrij aantrekkelijke uiterlijk, een vrij stevige constructie. Als u niet bekend bent met de interne structuur, kunt u deze het beste niet demonteren en de reparatie overlaten aan het personeel van het servicecentrum.

Hoe een iPhone in elkaar te zetten
Hoe een iPhone in elkaar te zetten

Noodzakelijk

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Bereid je werkblad zo voor dat je geen kleine afneembare elementen kwijtraakt. Demonteer de telefoon en noteer onderweg de volgorde van acties. Verwijder de schroeven waarmee het iPhone-paneel aan de onderkant vastzit.

Stap 2

Verwijder het glas en de digitizer er voorzichtig uit, schroef de bevestigingen van de laatste los. Houd er rekening mee dat de schroevendraaier erg dun moet zijn, omdat je de schroeven eenvoudig kunt beschadigen en ze in de toekomst gewoon onbruikbaar zullen zijn.

Stap 3

Verwijder het moederbord van het apparaat. Zoek de batterij, verwijder deze voorzichtig uit het apparaat. Demontage is voltooid. Het is het beste om op te schrijven welke schroeven op welke connector passen, omdat u in de toekomst eenvoudig in de knoop kunt raken en de draden op de behuizing van het apparaat kunt breken. De beste optie zou zijn om met een videocamera de volgorde van het verwijderen van de schroeven vast te leggen, aangezien de verdere montage in omgekeerde volgorde plaatsvindt.

Stap 4

Monteer het apparaat. Sluit de batterij aan, zet de positie van het moederbord vast. Houd er rekening mee dat het zo recht mogelijk moet zijn. Zet de positie van de digitizer vast en zorg ervoor dat u dezelfde bevestigingsmiddelen gebruikt die er eerder waren.

Stap 5

Zorg ervoor dat alle onderdelen stevig vastzitten, alsof u de telefoon laat vallen. De interne onderdelen kunnen beschadigd raken als ze tegen een hard oppervlak worden geslagen. Sluit de telefooncover en draai de externe schroeven vast. Houd er rekening mee dat het het beste is om de telefoon niet thuis te demonteren, als u niet bekend bent met het apparaat, kunt u deze beschadigen zonder de vorige storing te verhelpen. Maak gebruik van speciale servicecentra en ondersteuning van Apple Sales en Customer Service in uw regio.

Aanbevolen: