Video's Bekijken Op Samsung 5230

Inhoudsopgave:

Video's Bekijken Op Samsung 5230
Video's Bekijken Op Samsung 5230

Video: Video's Bekijken Op Samsung 5230

Video: Video's Bekijken Op Samsung 5230
Video: Samsung GT-S5230 - видео обзор samsung gt s5230 2024, April
Anonim

Samsung s5230 is een budgettelefoon die behoort tot het segment van goedkope toestellen zonder besturingssysteem. Het apparaat heeft veel multimediafuncties en stelt je in staat om video's van verschillende formaten in een bepaalde resolutie af te spelen. Om films of clips op het apparaat af te spelen, moet u ze in het telefoongeheugen laden en ze starten via het juiste menu-item.

Video's bekijken op Samsung 5230
Video's bekijken op Samsung 5230

instructies:

Stap 1

De telefoon kan video's afspelen in MP4- en 3GP-formaten. Het verschil tussen deze extensies is dat 3GP is ontworpen om alleen op mobiele apparaten te worden afgespeeld en een lagere geluidskwaliteit heeft, omdat dit formaat AMR gebruikt om een audiotrack te maken. MP4-bestanden gebruiken MP3 als audiotrack om een betere kwaliteit te bereiken. Ook kan het apparaat AVI en WMV afspelen met een maximale beelduitbreiding van 400x240.

Stap 2

Voordat u een videobestand naar uw apparaat downloadt, moet u ervoor zorgen dat de gewenste video een geschikte extensie heeft om af te spelen. Klik met de rechtermuisknop op het gekopieerde document en klik op het item "Eigenschappen". Kijk in de regel "Resolutie" naar de waarde van de afbeeldingsgrootte in de video. Deze parameter mag niet groter zijn dan 400x240. Als het vereiste videobestand groter is, moet u het converteren.

Stap 3

Download en installeer elke video-omzetter waarmee u een video met de gewenste resolutie kunt maken. Programma's zoals Movavi Video Converter, Xilisoft Video Converter of Free Video Converter kunnen hiervoor geschikt zijn. Installeer het geselecteerde hulpprogramma volgens de instructies op het scherm dat zal verschijnen na het starten van het gedownloade installatiebestand.

Stap 4

Voer het programma uit. Stel in het veld "Formaat", dat verantwoordelijk is voor de parameters van het uiteindelijke bestand, de waarde MP4 320x240 in. Open daarna het gewenste videobestand en klik op "Converteren" of "Start" om de procedure voor het wijzigen van het formaat te starten. Voordat u de bewerking start, kunt u ook het pad specificeren waar het ontvangen document moet worden opgeslagen.

Stap 5

Nadat de conversie is voltooid, ontvangt u een bijbehorende melding op het scherm. Ga naar de map waar het videobestand is opgeslagen. Sluit uw telefoon aan met een USB-kabel in de flashdrive-modus door de juiste instelling op het scherm te selecteren nadat u verbinding hebt gemaakt. Kopieer de resulterende video naar het apparaatgeheugen.

Stap 6

Koppel uw telefoon los van uw computer om de video af te spelen. Ga naar het menu "Mijn bestanden" van het apparaat en selecteer "Video" of navigeer handmatig naar de gewenste map waar de video is opgeslagen. Start de video door erop te klikken. Het downloaden en starten van de video op uw telefoon is voltooid.

Aanbevolen: