Hoe U Uw LG-telefoon Kunt Verifiëren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw LG-telefoon Kunt Verifiëren
Hoe U Uw LG-telefoon Kunt Verifiëren

Video: Hoe U Uw LG-telefoon Kunt Verifiëren

Video: Hoe U Uw LG-telefoon Kunt Verifiëren
Video: how to bypass google account lock on lg phone 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons onder het LG-logo gewild, herkenbaar en over de hele wereld gekocht. En dit is natuurlijk niet aan de aandacht ontsnapt van Chinese ambachtslieden die populaire modellen van elektronische apparatuur vervalsen. Bestudeer daarom, voordat u een mobiele telefoon van het Koreaanse bedrijf LG koopt, zorgvuldig de informatie over de telefoon waarin u geïnteresseerd bent.

Hoe u uw LG-telefoon kunt verifiëren
Hoe u uw LG-telefoon kunt verifiëren

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van de fabrikant en lees zorgvuldig alle kenmerken van de telefoon, evenals de beoordelingen voor het model. Schrijf dan de adressen van de brand stores in jouw stad op. Wanneer je een telefoon koopt bij verkooppunten die worden aanbevolen door een officiële fabrikant, zul je minder snel op een nep stuiten.

Stap 2

Inspecteer het model, houd het in uw hand, lees de instructies. Let op de kwaliteit van het plastic waarvan de telefoon is gemaakt.'Native' LG-telefoons voelen prettig en soepel aan, hebben een merkbaar gewicht, het plastic is hard en kreukt niet onder druk. De knoppen en toetsen van de telefoon zijn netjes gemaakt, ze worden zacht ingedrukt, kleven niet aan het paneel. Tijdens gebruik kraakt de telefoon niet, alle onderdelen zitten erop, bewegen of verschuiven niet.

Stap 3

Vraag de verkoper om de achterkant van uw LG-telefoon te verwijderen. In de regel is de achterkant stevig genoeg geplaatst om met voldoende kracht te worden verwijderd. Onderzoek de batterij van de telefoon. Als de batterij geen "merk" heeft, is de telefoon hoogstwaarschijnlijk nep. Daarnaast heeft de telefoon een eenvoudige simkaartsleuf die er moeiteloos in en uit kan. Op de achterkant van de telefoon moet een PCT- of CCC-sticker zitten, die aangeeft dat de telefoon de standaardkwaliteitstests heeft doorstaan.

Stap 4

Controleer het menu voor je telefoon. Soms geven Chinese fabrikanten de telefoon features die de originele fabrikant niet heeft. De instructies voor de zakelijke telefoon hebben altijd een competente, hoogwaardige vertaling, gedrukt op goed drukwerk. Hetzelfde geldt voor de verpakking van de telefoon.

Stap 5

De beste manier om te bepalen of een LG-telefoon echt is, is door de IMEI te achterhalen. Kies * # 06 # op het toetsenbord, druk op enter. Er verschijnt een 14-cijferig nummer op het scherm - dit is een speciale identificatiecode voor de telefoon. Vergelijk het met het nummer achter de batterij van het apparaat op het achterpaneel. Ze moeten volledig overeenkomen.

Aanbevolen: