Hoe Te Winkelen In De App Store

Inhoudsopgave:

Hoe Te Winkelen In De App Store
Hoe Te Winkelen In De App Store

Video: Hoe Te Winkelen In De App Store

Video: Hoe Te Winkelen In De App Store
Video: Как и чем платить в AppStore? 2024, April
Anonim

AppStore is een app store voor iOS-apparaten uitgebracht door Apple. In tegenstelling tot iTunes wordt AppStore rechtstreeks op het apparaat geïnstalleerd en hoeft het niet op een computer te zijn aangesloten om zijn functionaliteit uit te voeren. Aankopen doen in de applicatie gebeurt met behulp van de menu-items van de interface.

Hoe te winkelen in de app store
Hoe te winkelen in de app store

instructies:

Stap 1

Om de AppStore te starten, klikt u op het winkelpictogram op het startscherm van uw apparaat. Er verschijnt een interface voor je, waarmee je kunt zoeken naar de gewenste applicatie.

Stap 2

U kunt het programma waarin u geïnteresseerd bent vinden door door het menu met categorieën te bladeren, die zich in het centrale deel van het scherm bevinden. Als u naar een specifieke toepassing wilt zoeken, klikt u op de zoekbalk bovenaan het scherm. Voer het vereiste verzoek in en klik op het zoekpictogram om de bewerking uit te voeren. Alle resultaten die overeenkomen met de zoekopdracht worden weergegeven op relevantie, d.w.z. volgens de opgegeven parameters.

Stap 3

Klik op de link van het programma waarin u geïnteresseerd bent. Op het scherm dat verschijnt, ziet u een knop "Gratis" of een knop die de prijs voor het programma aangeeft. Druk met uw vinger op deze knop en bevestig de installatie van de applicatie, evenals het opnemen van geld van de geselecteerde kaart die aan het account is gekoppeld.

Stap 4

Als u geen Apple ID-account hebt om een aankoop te doen, klikt u op de knop "Apple ID maken" en voert u de gevraagde informatie in. Accepteer de gebruikersovereenkomst over het gebruik van de dienst en vermeld uw geboortedatum, voornaam, achternaam en andere gegevens die nodig zijn voor registratie. Let vooral op het invullen van de box met uw debet- of creditcardnummer. Vermeld het type kaart, het nummer en de CCV-code op de achterkant.

Stap 5

Volg na het voltooien van de registratie de link uit de brief die van Apple naar uw e-mailinbox komt om het aanmaken van uw account te bevestigen. Zodra deze actie is uitgevoerd, keert u terug naar het scherm van de gewenste applicatie en probeert u opnieuw een aankoop te doen door het item "Aanmelden" te selecteren en de gegevens voor uw Apple-account in te voeren.

Stap 6

Als de aankoop is gelukt, begint de installatie van de applicatie en kun je het proces bekijken op het startscherm van je apparaat. Klik na het voltooien van de procedure op de snelkoppeling van de geïnstalleerde applicatie. Aankoop in de AppStore voltooid.

Aanbevolen: