Hoe Wa Uit Te Schakelen Op De Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Wa Uit Te Schakelen Op De Telefoon
Hoe Wa Uit Te Schakelen Op De Telefoon

Video: Hoe Wa Uit Te Schakelen Op De Telefoon

Video: Hoe Wa Uit Te Schakelen Op De Telefoon
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne mobiele operatoren bieden hun klanten tegenwoordig een dienstenpakket aan dat automatisch is inbegrepen in het tariefplan en onmiddellijk begint te werken na activering van de simkaart. Een van die diensten is het aanbieden van WAP-internet, dat sommige klanten helemaal niet nodig hebben.

Hoe wa uit te schakelen op de telefoon
Hoe wa uit te schakelen op de telefoon

instructies:

Stap 1

Wijzig de profielinstellingen op uw mobiele telefoon naar andere. De telefoon heeft dus geen toegang tot internet, aangezien het toegangspunt van de mobiele operator zal worden gewijzigd. Deze actie is van toepassing op alle telecomoperators, maar heeft één nadeel. Als je op deze manier internet uitschakelt, schakel je niet het abonnementstarief uit, dat de operator volgens het eerder door jou gekozen tarief voor je in rekening kan brengen. In dit geval kunt u het beste de abonneeservice bellen vanaf uw mobiele telefoon en vragen om de service te deactiveren.

Stap 2

Kies het nummer van het klantenondersteuningscentrum van uw operator en wacht op een antwoord van een medewerker van het bedrijf. Vertel de operator dat u de geleverde WAP-service wilt annuleren.

Stap 3

Enige tijd na het indienen van de aanvraag wordt de verbinding met mobiel internet verbroken. De service voor het loskoppelen van WAP wordt volledig gratis aangeboden. Controleer op uw telefoon of internet beschikbaar is, voor het geval u geen verbinding kunt maken - WAP is uitgeschakeld.

Stap 4

Ga persoonlijk naar het servicecentrum van uw mobiele provider. Geef aan dat u van plan bent WAP op uw telefoon uit te schakelen. Voorzie een medewerker van het bedrijf (indien nodig) van een identiteitsbewijs en vermeld het mobiele telefoonnummer waarvan de WAP-dienst moet worden opgezegd. Wacht op antwoord en controleer op je telefoon of mobiel internet echt uitgeschakeld is.

Stap 5

Zonder contact op te nemen met de medewerkers van het mobiele bedrijf WAP, bijvoorbeeld het bedrijf Beeline, kunt u het als volgt uitschakelen. Pak je telefoon, plaats een simkaart en activeer deze door de juiste pincode in te voeren. Kies na het activeren van de simkaart de volgende cijfercombinatie: * 110 * 180 #. Druk op de beltoets en wacht op de sms-melding over het verbreken van de WAP-verbinding, die binnen enkele seconden na het verzenden van het verzoek zou moeten komen. Gelijkaardige toegangscodes voor servicebeheer worden door elke telecomoperator verstrekt, ga naar de officiële website van het bedrijf of bekijk ze in de aansluitingsovereenkomst.

Stap 6

Ga naar het item "servicebeheer" in het telefoonmenu en plaats een vinkje voor de regel "mobiel internet". Klik op de knop "uitschakelen". In dit geval stuurt u een verzoek naar de operator die, na ontvangst, aan uw behoefte zal voldoen. WAP wordt ongeveer binnen een half uur na het achterlaten van een dergelijk verzoek afgesloten.

Aanbevolen: