Hoe De Geldigheidsperiode Op Megaphone Te Verlengen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Geldigheidsperiode Op Megaphone Te Verlengen?
Hoe De Geldigheidsperiode Op Megaphone Te Verlengen?
Anonim

Het is moeilijk om het moderne leven voor te stellen zonder een mobiele telefoon. De persoon is zo dicht bij het idee gekomen dat hij altijd in contact is, dat het verlies ervan soms kan leiden tot ernstige depressies. Om dergelijke problemen te voorkomen, moet u de geldigheid van uw tariefpakket tijdig vernieuwen.

Hoe de geldigheidsperiode op Megaphone te verlengen?
Hoe de geldigheidsperiode op Megaphone te verlengen?

instructies:

Stap 1

Controleer de vervaldatum van de betaling en het saldo op de rekening van de Megafon-operator door de volgende combinatie op uw telefoon te kiezen: * 100 # en de belknop. Waar nodig kunt u het saldo opwaarderen door middel van een betaalkaart, contant geld via verschillende terminals en winkelketens of via uw persoonlijke account op de Megafon-website.

Stap 2

Ga naar de officiële website van de operator "Megafon" via de link https://moscow.megafon.ru/. Om uw woonregio te selecteren, moet u op de pijl in de linkerbovenhoek van de pagina klikken, waardoor een vervolgkeuzemenu met een lijst met regio's wordt geopend. Selecteer degene die je wilt.

Stap 3

Ga naar het systeem "Service-Guide". Volg hiervoor de link in de buurt van het menu "Zoeken". Als u niet bekend bent met deze service, selecteert u het item "Help en onderhoud" op het paneel, waar u naar het gedeelte "Servicegids" gaat. Lees de verstrekte informatie en klik op de link "Enter the Service Guide".

Stap 4

Log in op het systeem door het telefoonnummer van uw Megafon-operator in te voeren en het vereiste wachtwoord op te geven. Als u de Service-Guide-service voor de eerste keer gebruikt, moet u zich registreren door op de link "Wachtwoord ophalen" te klikken. Voer uw telefoonnummer in en wacht op een antwoord-sms, die een wachtwoord bevat om toegang te krijgen tot de functies van het Service-Guide-systeem. Bovendien kan het wachtwoord worden verkregen door een combinatie op de telefoon te kiezen: * 105 * 00 #. Log in op het systeem.

Stap 5

Ga naar de persoonlijke hoofdpagina van het systeem "Servicegids" en selecteer de sectie "Betalingen". Aan de linkerkant is er een paneel waarin u het menu "Verlenging van betaling" moet selecteren. Geef de vereiste periode op, die moet samenvallen met de hoeveelheid geld op uw mobiele account. Lees de voorwaarden van de verlenging en klik op "Verlengen". Als er niet genoeg geld op de rekening staat, ga dan naar het tabblad "Aanvullen" en kies de meest geschikte methode.

Aanbevolen: