Hoe Het Frame Te Verlengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Frame Te Verlengen?
Hoe Het Frame Te Verlengen?

Video: Hoe Het Frame Te Verlengen?

Video: Hoe Het Frame Te Verlengen?
Video: HOW TO ADD MACRAME CORD WHEN RUNNING OUT // Square Knot Addition 2024, Maart
Anonim

Het frame is een van de belangrijkste onderdelen van elke motorfiets. Het vormt zijn silhouet, vormt zijn uiterlijk en definieert zijn type en klasse. Als u uw motorfiets wilt verbouwen, van stijl wilt veranderen, kan het frame op verschillende manieren worden verlengd.

Hoe het frame te verlengen?
Hoe het frame te verlengen?

Het is nodig

  • - halfautomatisch lassen;
  • - montagegereedschap;
  • - kant-en-klare onderdelen voor modernisering van het frame;
  • - vaardigheden in het uitvoeren van laswerkzaamheden.

instructies:

Stap 1

Zorg voor voldoende laservaring voordat u motorfietsframes upgradet. Onthoud dat de sterkte van de las de veiligheid van de constructie beïnvloedt. Voor nieuwbouw is het beter om extra buizen van andere frames te gebruiken. Sla ook een krachtig halfautomatisch lasapparaat in.

Stap 2

Verleng het frame van de motorfiets aan de achterzijde (achter de aandrijflijn) om meer beenruimte voor de rijder te bieden. De verlenging kan individueel worden aangepast en wordt vaak beïnvloed door de lengte van de rijder. Houd er rekening mee dat u ook de achterwielaandrijving moet verlengen. Om de fiets de uiteindelijke chopper-look te geven, verlengt u het frame voor de motor door op vooraf voorbereide onderdelen te lassen. Breng de bedieningspedalen over naar de stang. Kies de hoogte van de pedalen individueel.

Stap 3

Verleng de achterkant van het frame om plaats te bieden aan een breder wiel. Wees niet te ijverig, want een wiel van meer dan 200 mm breed kun je toch niet monteren. Deze upgrade vereist onvermijdelijk ook een aanpassing van de achterwielaandrijving. Experimenteer met de hoek van de voorvork om een mooie look te krijgen, maar wees voorzichtig: als je hem meer dan 33 graden kantelt, loop je het risico het rijgedrag van de motorfiets drastisch te verminderen. Probeer de bovenste framebuizen, traverses en vorksteunen te versterken.

Stap 4

Las nieuwe achterschokbrekers aan het frame om het frame visueel te verlengen en het uiterlijk van de fiets te verbeteren. Houd er rekening mee dat het verhogen van de helling het laadvermogen van de motorfiets vermindert. Verlaag ook de zadellijn - dit werkt goed met een langer frame.

Aanbevolen: