Afmelden Voor Sms

Inhoudsopgave:

Afmelden Voor Sms
Afmelden Voor Sms

Video: Afmelden Voor Sms

Video: Afmelden Voor Sms
Video: How do You Unsubscribe from Text Message Marketing Messages 2024, Mei
Anonim

Sms-berichten zijn een handige manier om nieuws te ontvangen, maar soms is het gewoon vervelend. Berichten van die organisaties en ondernemingen op wiens mailinglijst de persoon zich niet heeft geabonneerd, beginnen berichten te ontvangen. Dergelijke berichten zijn niet interessant voor de abonnee, ze leiden af van belangrijke zaken, verstoppen de telefoon. U kunt zich op verschillende manieren afmelden voor SMS-mailing.

Afmelden voor sms
Afmelden voor sms

instructies:

Stap 1

Neem contact op met een van de salons van uw mobiele provider en informeer de medewerker over uw voornemen om zich af te melden voor sms-mailing. Vermeld uw telefoonnummer en toon uw identiteitsbewijs (paspoort). Of bel de klantenservice, dicteer uw paspoortgegevens en bevestig het recht om acties uit te voeren met uw telefoonnummer met controle-informatie.

Stap 2

De mobiele operator "Mobile Telesystems (MTS)" heeft een ondersteuningsservicenummer 8-800-250-0890 (of verkort nummer 0890), "Megafon" - 8-800-333-05-00 (kort nummer - 0500). U kunt altijd contactgegevens vinden voor communicatie met uw operator op de officiële website van het bedrijf. Ook staat er vaak nuttige informatie in de brochure die wordt uitgedeeld bij het kopen van een simkaart.

Stap 3

Als u niet met een supportmedewerker wilt communiceren, kunt u zich afmelden voor SMS-verzending door de daarvoor bestemde combinatie op uw telefoon in te voeren. Dus de operator "Megafon" heeft hiervoor de volgende code: * 105 * 3 * 7 * 1 # en de knop "Bellen". Controleer de volgorde van het invoeren van cijfers en tekens op de website van uw operator.

Stap 4

Servicebeheer is mogelijk via uw persoonlijke account op de officiële website van de mobiele serviceprovider. Selecteer uw regio, registreer of log in op het systeem, zoek de sectie "Abonnementbeheer" en configureer de instellingen die u nodig hebt. Sla uw wijzigingen op. Na het verwerken van de informatie komt er meestal een melding dat de dienst (distributie) is uitgeschakeld.

Stap 5

Als u bij het registreren van een kortings- of clubkaart in een winkel akkoord bent gegaan met het ontvangen van nieuws over lopende promoties en u zich nu wilt afmelden voor een specifieke afzender, kunt u rechtstreeks contact met hem opnemen. Stuur een verzoek om de mailinglijst uit te schakelen naar het e-mailadres van de winkel, bel de hotline of neem contact op met een verkoopadviseur.

Aanbevolen: