Hoe Weet U Of Uw Telefoon In Is Gewijzigd?

Inhoudsopgave:

Hoe Weet U Of Uw Telefoon In Is Gewijzigd?
Hoe Weet U Of Uw Telefoon In Is Gewijzigd?

Video: Hoe Weet U Of Uw Telefoon In Is Gewijzigd?

Video: Hoe Weet U Of Uw Telefoon In Is Gewijzigd?
Video: 10 Clear Signs That Your Phone Has Been Hacked and How to Prevent It (2021 Update) 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat wanneer u een bepaalde abonnee probeert te bellen, blijkt dat het nummer van een andere persoon is. Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om erachter te komen of een telefoonnummer precies is gewijzigd.

Hoe weet u of uw telefoon is gewijzigd?
Hoe weet u of uw telefoon is gewijzigd?

Noodzakelijk

  • - mobiele of vaste telefoon;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Om erachter te komen of het telefoonnummer van een abonnee van een mobiel netwerk is gewijzigd, belt u hem en vraagt u de persoon die u rechtstreeks heeft geantwoord. Deze methode is alleen relevant in gevallen waarin het nummer actief is, en het komt voor dat na het loskoppelen van de abonnee zijn vorige nummer lange tijd ongebruikt blijft. In dit geval informeert het systeem u dat de abonnee zich buiten het dekkingsgebied van het netwerk bevindt.

Stap 2

Als u wilt weten of het nummer van een abonnee die niet kan worden gebeld, is gewijzigd, stuur hem dan een sms-bericht dat hij kan lezen wanneer de telefoon wordt ingeschakeld, wanneer hij hem aanzet en zich binnen het netwerkdekkingsgebied bevindt. Stel de maximale wachttijd voor berichtbezorging in de instellingen van uw telefoon in, schakel ook het bezorgingsrapport in, als u dit niet eerder voor dit nummer hebt geconfigureerd. In dit geval kunt u op de hoogte worden gebracht van de aanwezigheid van de abonnee in het netwerk zodra zijn telefoon beschikbaar is.

Stap 3

Om erachter te komen of het telefoonnummer van een abonnee van het stadstelefoonnetwerk is gewijzigd, gebruikt u de speciale telefoongidsen van uw stad. Houd er rekening mee dat databases van dergelijke mappen mogelijk verouderde informatie bevatten.

Stap 4

U kunt ze vinden op de websites en forums van uw stad, evenals de database met telefoonnummers op de website nomer.org gebruiken, die informatie geeft over de abonnees van stadstelefooncentrales in Rusland, Oekraïne, Kazachstan en andere buurlanden. Een oproep naar dit telefoonnummer is hier niet relevant, want wanneer u de verbinding verbreekt, hoort u in de meeste gevallen dezelfde piepjes die meestal optreden bij het kiezen van een gratis lijn.

Stap 5

U kunt ook informatie vinden over wijzigingen in stadsnummers door de telefoonmaatschappij op haar officiële website. Dit gebeurt soms wanneer er wijzigingen zijn in het werk van de automatische telefooncentrale van de stad.

Aanbevolen: