Hoe Kom Je Erachter Van Welk Jaar De Telefoon Is

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Van Welk Jaar De Telefoon Is
Hoe Kom Je Erachter Van Welk Jaar De Telefoon Is

Video: Hoe Kom Je Erachter Van Welk Jaar De Telefoon Is

Video: Hoe Kom Je Erachter Van Welk Jaar De Telefoon Is
Video: Een Meisje Wist Niet dat een Camera Haar Filmde, dus Deed Ze Dit 2024, April
Anonim

Service-informatie over uw telefoon wordt erin opgeslagen en is beschikbaar wanneer u bepaalde technische codes invoert. Het is ook op andere manieren te herkennen. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe kom je erachter van welk jaar de telefoon is
Hoe kom je erachter van welk jaar de telefoon is

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - documentatie;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de fabrikant van uw mobiele telefoon. Zoek in de juiste sectie precies uw model en bekijk de informatie over het bouwjaar. Officiële Samsung-site - https://www.samsung.com/ru/, Nokia - https://www.nokia.com/en-us/, Sony Ericsson - https://www.sonyericsson.com/cws/home cc = ru & lc = ru, Siemens - https://www.siemens.com/entry/ru/ru, LG - https://www.lg.com/ru/. U kunt ook informatie over uw telefoonmodel krijgen op speciale themasites en forums.

Stap 2

Voer de servicecode * # 0000 # in de standby-modus van uw telefoon in en wacht. Terwijl het scherm de informatie weergeeft waarin u geïnteresseerd bent. Houd er rekening mee dat soms totaal andere informatie over de software daar wordt geschreven en op geen enkele manier gerelateerd is aan de releasedatum van de telefoon; het hangt allemaal af van de fabrikant.

Stap 3

Voer de combinatie in uw telefoon in om een vijftiencijferige IMEI-identificatiecode te ontvangen - * # 06 #. Open de volgende webpagina in uw browser: https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr. Voer de code die op het scherm wordt weergegeven in het daarvoor bestemde invoerformulier op de website in, ontvang de resultaten voor uw telefoon en bekijk het jaar van uitgifte. Hier is ook andere informatie beschikbaar die u misschien nuttig lijkt, bijvoorbeeld het land waarin uw mobiele apparaat is geassembleerd, de volledige modelnaam, enzovoort. Als uw telefoon-ID niet is gevonden, is de kans groot dat u een nep-ID hebt.

Stap 4

Sluit je telefoon aan op je computer en installeer de meegeleverde software. Het is mogelijk dat het hulpprogramma-menu ook informatie bevat over het jaar van uitgave van uw mobiele apparaat.

Aanbevolen: