Hoe Bouwt U Uw Jacht

Inhoudsopgave:

Hoe Bouwt U Uw Jacht
Hoe Bouwt U Uw Jacht

Video: Hoe Bouwt U Uw Jacht

Video: Hoe Bouwt U Uw Jacht
Video: How to Build a Custom Super Yacht 2024, April
Anonim

Zeilen is niet alleen een spel met de elementen van de zee, het is ook een ongelooflijk mooi vaartuig, licht en sierlijk, gewoon een droom onder een wit zeil. Het is geen geheim dat een jacht een duur plezier is, en in onze samenleving is er de mening dat alleen een zeer rijk persoon een jacht kan betalen. Sterker nog, een jacht is echt een duur ding als je het koopt of bestelt bij een kapitein. Of u kunt met uw eigen handen een jacht bouwen, persoonlijke tijd besteden, maar geld besparen.

Hoe bouwt u uw jacht
Hoe bouwt u uw jacht

Noodzakelijk

Materiaal voor jachtrompconstructie, zeilmateriaal, motor, ontwerpdocumentatie

instructies:

Stap 1

Bepaal wat voor soort jacht u wilt, dat wil zeggen, voor welke doeleinden het zal worden ontworpen, tot welk type het behoort, wat de uitrusting zal zijn.

Stap 2

Aankoop van een project voor de bouw van een jacht. Het is wenselijk dat het wordt goedgekeurd door de toezichtdienst voor kleine vaartuigen, omdat het voltooide jacht in ieder geval bij dezelfde dienst moet worden geregistreerd. Als je relevante ervaring hebt, kun je natuurlijk zelf een toekomstig jacht ontwerpen.

Stap 3

Bereken de kosten van het jacht volgens de projectdocumentatie en breng deze in verband met uw financiële mogelijkheden. Dit is nodig om te voorkomen dat de geïnvesteerde middelen eindigen in het stadium van het onvoltooide gebouw, dat dan veilig zou wegrotten. U kunt de kosten van het project verlagen door een goedkoop materiaal voor de behuizing te kiezen.

Stap 4

Begin met het bouwen van een jacht met behulp van tekeningen en constructiedocumentatieschema's.

Aanbevolen: