Fout 3194 Bij Het Herstellen Van De IPhone: Hoe Repareer Je Dit?

Inhoudsopgave:

Fout 3194 Bij Het Herstellen Van De IPhone: Hoe Repareer Je Dit?
Fout 3194 Bij Het Herstellen Van De IPhone: Hoe Repareer Je Dit?

Video: Fout 3194 Bij Het Herstellen Van De IPhone: Hoe Repareer Je Dit?

Video: Fout 3194 Bij Het Herstellen Van De IPhone: Hoe Repareer Je Dit?
Video: iphone error 3194 | restore iphone error 3194 | itunes error 3194 how to fix @Formula Pk 2024, Mei
Anonim

Wanneer u probeert uw iPhone bij te werken via iTunes, kan een onbekende fout 3194 verschijnen, wat aangeeft dat het apparaat niet kan worden hersteld. Wat is deze fout en hoe kom je snel en efficiënt van dit probleem af?

Fout 3194 bij het herstellen van de iPhone: hoe dit te repareren?
Fout 3194 bij het herstellen van de iPhone: hoe dit te repareren?

Wat is fout 3194?

Soms is er een situatie waarin u bij het updaten van ios een bericht ontvangt dat er een onbekende fout is opgetreden. Uw iPhone of iPad geeft fout 3194 (fout 3194). Hierdoor kunt u het apparaat niet bijwerken of het systeem terugdraaien. Laten we, voordat we verder gaan met de oplossing, uitzoeken wat het probleem is met uw apparaat en hoe u dit kunt oplossen.

Fout 3194 is een veelvoorkomend probleem dat optreedt wanneer iTunes niet kan communiceren met de updateserver. Dit betekent dat uw apparaat hulp nodig heeft bij het herstellen of bijwerken.

Als u op het punt staat uw systeem terug te draaien en te downgraden naar een eerdere versie van de firmware, is het mogelijk dat de versie van iOS die u probeert te installeren niet langer door Apple is ondertekend, of dat de computer die u probeert uit te voeren de bewerking van heeft niet de nieuwste versie van iTunes geïnstalleerd.

Waarom iTunes-fout 3194 optreedt bij het bijwerken van iPhone of iPad

Afbeelding
Afbeelding

Uw iTunes kan geen verbinding maken met de Apple software-updateserver. Dit kan te wijten zijn aan een geblokkeerde verbinding, antivirusbescherming op het systeem of een nieuwe invoer in de host.

  • De versie van iOS die u installeert of bijwerkt, is niet langer digitaal ondertekend door Apple.
  • U hebt het jailbreak-hulpprogramma gebruikt om uw iPhone- of iPad-apparaat te wijzigen. De jailbreak-instelling wijzigt het hostbestand en blokkeert Apple-servers. Dit veroorzaakt problemen wanneer u later iOS probeert bij te werken naar de nieuwste versie of een back-up herstelt vanwege iTunes-fout 3194.

Hoe u fout 3194 op iPhone en iPad kunt oplossen

iTunes bijwerken

Als u itunes-fout 3194 ziet, kunt u dit het gemakkelijkst oplossen door iTunes bij te werken naar de nieuwste versie. Hoewel dit hoogstwaarschijnlijk niet de oorzaak van het probleem is, is het de snelste en gemakkelijkste methode en zeker het proberen waard. Misschien blokkeert iets in de oude versie van iTunes de gewenste verbinding.

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een proces in twee stappen dat heel gemakkelijk te volgen is. Na het starten van iTunes, is het raadzaam om op de Help-knop in het hoofdpaneel te klikken. Klik op Controleren op updates om iTunes de nieuwste bestanden te laten downloaden om bij te werken en het proces te voltooien.

Controleer het hosts-bestand

Voor Windows-gebruikers:

  • Ga naar pad C: / Windows / System32 / drivers / etc / en zoek het hosts-bestand
  • Open het bestand in een teksteditor met beheerdersrechten. Zoek de regel 208.105.171 gs.apple.com. Het moet helemaal onderaan worden geplaatst.
  • Voeg de hashtag # toe voor de regel om zoiets als dit te krijgen: # 74.208.105.171 gs.apple.com

    Afbeelding
    Afbeelding

    Als zo'n regel niet in het bestand staat, voeg dan helemaal onderaan het adres 208.105.171 gs.apple.com toe

  • Wijzigingen in het bestand opslaan
  • Verbind je iPhone met je computer en update je telefoon via iTunes. ITunes-fout 3194 zou weg moeten zijn.

Voor Mac-gebruikers:

Afbeelding
Afbeelding

Ga in de Finder naar Toepassingen - Hulpprogramma's

  • Terminal openen
  • Typ het commando sudo nano / private / etc / hosts en druk op Return
  • Voer uw Mac-inlogwachtwoord in en druk nogmaals op Return. Het hosts-bestand verschijnt
  • Zoek het item gs.apple.com
  • Als u deze regel niet vindt, komt het probleem met de fout niet voort uit het hosts-bestand. Sluit de terminal en probeer andere oplossingen. Als er een vermelding is, volgt u deze stappen.
  • Voeg een # toe met een spatie voor het apple.com-adres
  • Druk op Control-O om wijzigingen in het bestand op te slaan
  • Wanneer het systeem om een bestandsnaam vraagt, drukt u op Return
  • Druk op Control-X om de editor te verlaten
  • Start je computer opnieuw op
  • Sluit je iPhone aan op je computer en probeer hem bij te werken of te herstellen via iTunes

Nadat u de iOS-update hebt voltooid, opent u het hosts-bestand opnieuw en verwijdert u de regel 74.208.105.171 gs.apple.com. Dit is nodig zodat een dergelijke fout in de toekomst niet meer voorkomt.

Zet iTunes in DFU-modus

Schakel hiervoor uw telefoon uit en houd vervolgens de aan / uit-knop en de startknop 10 seconden ingedrukt. Laat de aan / uit-knop los, maar houd Home ingedrukt totdat iTunes zegt dat het apparaat zich in de herstelmodus bevindt.

Afbeelding
Afbeelding

Nu kunt u uw iPhone herstellen. Houd er rekening mee dat met deze stap gegevens op uw telefoon worden gewist, dus sla uw bestanden en instellingen vooraf op in iCloud of iTunes.

Controleer uw netwerkverbinding, antivirus of firewall

Aangezien fout 3194 vaak een netwerkprobleem is, moet u ervoor zorgen dat er niets in uw netwerk of de configuratie is dat dit veroorzaakt. Probeer hiervoor de volgende stappen:

  • Zorg ervoor dat uw internetverbinding werkt. Als je offline bent, heb je natuurlijk geen toegang tot de servers van Apple.
  • Verwijder of deactiveer beveiligingssoftware zoals een firewall (zorg ervoor dat u deze terugstuurt als u klaar bent!). Firewalls en vergelijkbare tools kunnen verbindingen met specifieke servers blokkeren. Of probeer het update-adres toe te voegen aan de witte lijst met antivirusuitsluitingen.
  • Start uw computer of modem opnieuw op
  • Als je wifi gebruikt, probeer dan rechtstreeks via Ethernet verbinding te maken met je modem om er zeker van te zijn dat het probleem geen wifi is.

Zet het systeem terug naar de fabrieksinstellingen

Een andere mogelijke oplossing voor fout 31094 is om het systeem terug te draaien. Houd er echter rekening mee dat met deze stap alle gegevens op uw telefoon worden gewist, dus dit mag alleen in uitzonderlijke gevallen worden gedaan. Maak eerst een back-up van uw systeem en alle bestanden.

Afbeelding
Afbeelding
  • Ga naar Algemeen - Instellingen. Klik op de resetknop onderaan het scherm.
  • Klik op Reset alle instellingen als de iPhone niet kan worden hersteld met fout 3194.
  • Voer een toegangscode in als uw apparaat dit vereist en stel vervolgens uw iPhone in als nieuw om het proces te voltooien.

Hoe fout 3194 op te lossen met iCloud

Als u fout 3194 in iTunes ontvangt, maakt u geen juiste verbinding met de Apple Firmware Signature Verification Server. Dit gebeurt meestal omdat je je apparaat in het verleden hebt gejailbreakt en de manier hebt veranderd waarop iTunes verbinding maakt met de verificatieserver. Dit probleem kan worden verholpen door een herstart op afstand uit te voeren. Deze optie gaat ook uit van een fabrieksreset.

Afbeelding
Afbeelding
  • Installeer iCloud op uw computer. Ga met je Apple ID naar je iCloud-account.
  • Open Zoek mijn iPhone in iCloud. Er wordt een kaart geopend met uw geregistreerde iOS-apparaten.

Selecteer uw apparaat in het bovenste menu. Klik op Alle apparaten en selecteer het apparaat dat u wilt herstellen.

Afbeelding
Afbeelding
  • Klik op Wissen op de iOS-apparaatkaart. Na bevestiging start de automatische fabrieksreset. Dit kan behoorlijk lang duren.
  • Stel uw iOS-apparaat in en herstel de back-up. Start het installatieproces alsof het een gloednieuwe telefoon is. U wordt gevraagd een back-up van iCloud of iTunes te kiezen, of u kunt doorgaan met een nieuwe installatie.

Gebruik de juiste firmwareversie voor handmatige update

ITunes-fout 3194 kan optreden vanwege de verkeerde firmwareversie. Gebruik altijd de juiste firmwarebestanden voor je iPhone en iPad bij het uitvoeren van een handmatige update. Het is het beste om handmatige updates te vermijden en iOS te laten updaten via het standaard softwaremechanisme.

Als geen van deze oplossingen werkt, probeer dan je iOS-apparaat te herstellen of bij te werken met een andere computer dan degene die je eerder hebt geprobeerd. Het zou kunnen werken, maar zelfs als dat niet het geval is, helpt het om uit te sluiten dat de computer de oorzaak van het probleem is.

Aanbevolen: