Video Afspelen

Inhoudsopgave:

Video Afspelen
Video Afspelen

Video: Video Afspelen

Video: Video Afspelen
Video: Book Of Dead - Play'n GO Slot Demo Gameplay 2024, Mei
Anonim

Films kijken op een computer is een handige mogelijkheid om van uw favoriete foto's te genieten zonder uw computer te verlaten of een tv te gebruiken, als u een station heeft dat de vereiste videoschijfformaten ondersteunt. Tegenwoordig winnen Blu-ray-films en hoogwaardige HD-dvd's aan populariteit en sommige computers spelen deze films onjuist, langzaam en met tussenpozen af.

Video afspelen
Video afspelen

instructies:

Stap 1

Vaak ligt het probleem van onjuist afspelen in de trage werking van de processor, die geen tijd heeft om het videosignaal te verwerken. Soms doet dit probleem zich zelfs voor op computers met notoir sterke dual-coreprocessors.

Stap 2

Download en installeer de universele Power DVD-filmsoftware.

Stap 3

Start de speler en open een film die bij eerdere pogingen niet correct werd afgespeeld. Stop met kijken en ga naar instellingen.

Stap 4

Open het tabblad "Video" in de programma-instellingen en vink het vakje aan naast de regel "Hardwareversnelling inschakelen". Klik op "OK" en begin de film opnieuw te bekijken.

Stap 5

Naast de Power DVD-instellingen kunt u de video-afspeelsnelheid optimaliseren met behulp van de instellingen van uw videokaart. Als je een ATI grafische kaart hebt, gebruik dan de ATI Avivo-functie, die videodecodering mogelijk maakt, waardoor het processorvermogen wordt verminderd bij het bekijken van video van hoge kwaliteit - bijvoorbeeld als de Avivo-functie is ingeschakeld, werkt de processor op slechts 20% van zijn vermogen wanneer u naar een Blu-ray-film kijkt. Deze functie werkt alleen als je een ATI Radeon grafische kaart hebt en alleen als je een vrij nieuw model hebt geïnstalleerd.

Stap 6

In het geval van oudere grafische kaarten en Nvidia Geforce-kaarten, zul je tevreden moeten zijn met de Power DVD-instellingen, die ook bijdragen aan een snellere weergave.

Aanbevolen: