Hoe De Chatservice Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Chatservice Uit Te Schakelen
Hoe De Chatservice Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Chatservice Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Chatservice Uit Te Schakelen
Video: Turn Off RCS Before Switching Phones: iMessage for Android 2024, Mei
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "MegaFon" hebben de mogelijkheid om de "Chat"-service te activeren, die zorgt voor instant messaging met abonnees van "MTS" en "Beeline". U kunt deze optie op elk moment niet alleen inschakelen, maar ook uitschakelen.

Hoe de chatservice uit te schakelen
Hoe de chatservice uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de "Chat"-service automatisch uit te schakelen, hoeft u alleen maar te stoppen met het gebruik ervan. Na 90 dagen wordt deze optie uitgeschakeld, maar ontvang je meldingen over verdere ontkoppeling.

Stap 2

Als u niet periodiek meldingen wilt ontvangen over het verbreken van de service, kunt u de "Chat" via internet uitschakelen. Ga hiervoor naar de officiële website van de mobiele operator "Megafon". Zoek in de rechterbovenhoek het opschrift "Servicegids", klik erop.

Stap 3

De zelfbedieningspagina wordt geopend. Om het in te voeren, voert u uw tiencijferige telefoonnummer en wachtwoord in. Klik daarna op de knop "Inloggen".

Stap 4

Aan de linkerkant ziet u het menu van de zelfbedieningszone, selecteer het tabblad "Diensten en tarieven", in de lijst die wordt geopend, klik op "De set met services wijzigen". Vink vervolgens op de pagina het vakje naast "Aanvullend" aan.

Stap 5

Hieronder wordt een lijst geopend. Zoek de "Chat"-service en schakel het selectievakje naast de inscriptie uit. Klik daarna op "Wijzigingen aanbrengen". De optie wordt uitgeschakeld.

Stap 6

U kunt de "Chat"-service ook deactiveren door een bericht te sturen vanaf uw mobiel. Stuur hiervoor een sms met het nummer 2 naar 5070 (sms is gratis). Als u het op deze manier niet kunt uitschakelen, gebruikt u het USSD-commando: * 507 * 2 # en de beltoets.

Stap 7

U kunt ook de klantenservice bellen op 0500. Nadat u contact heeft opgenomen met de telefoniste, geeft u hem de paspoortgegevens van de simkaarthouder door. De optie kan dan worden uitgeschakeld.

Stap 8

U kunt "Chat" uitschakelen door contact op te nemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator "Megafon". Vergeet niet een document mee te nemen waaruit uw identiteit of volmacht blijkt (als de simkaart niet op u is geregistreerd).

Aanbevolen: