Een Grafisch Tablet Installeren

Inhoudsopgave:

Een Grafisch Tablet Installeren
Een Grafisch Tablet Installeren

Video: Een Grafisch Tablet Installeren

Video: Een Grafisch Tablet Installeren
Video: how to install letsketch | Vson graphics tablet wp9620 driver 2024, Mei
Anonim

De computer opent nieuwe mogelijkheden voor een mens, ook voor mensen die een creatief beroep uitoefenen. Voor ontwerpers, kunstenaars, fotografen is een grafisch tablet een van de onmisbare werkinstrumenten. En als ze misschien geen vragen hebben over de installatie, heeft een gewone gebruiker meer kans om met een dergelijk probleem te maken te krijgen.

Een grafisch tablet installeren
Een grafisch tablet installeren

instructies:

Stap 1

Bereid uw tablet voor op installatie. Controleer de aanwezigheid van al zijn elementen. Normaal gesproken heeft de pen batterijvoeding nodig om te werken, dus zorg ervoor dat u deze van tevoren hebt. Nu kunt u beginnen met het installeren van uw grafische tablet. De standaard verbindingsinterface is USB. Sluit de tabletkabel aan op de USB-connector op uw computer. De volgende stap is het installeren van de vereiste stuurprogramma's.

Stap 2

Als uw tablet wordt geleverd met een schijf, plaatst u deze in het schijfstation van uw computer. Na het laden, in het menu dat verschijnt, selecteer "Install driver". Als de schijf stuurprogramma's voor meerdere apparaatmodellen tegelijk bevat, selecteert u degene die overeenkomt met uw model. De computer kan ook automatisch een geschikt stuurprogramma vinden en voorstellen om het te installeren.

Stap 3

Bovendien ondersteunen veel apparaten Plug and Play-technologie. Deze technologie, letterlijk vertaald als "Plug and Play", detecteert automatisch het aangesloten apparaat en configureert het systeem. Als een grafisch tablet deze technologie ondersteunt, wordt deze dus automatisch geïnstalleerd.

Stap 4

Als het systeem de benodigde stuurprogramma's niet kan vinden en handmatig zoeken op de schijf niet is gelukt, zoekt u op internet. In de regel bevat de officiële website van de fabrikant de nieuwste stuurprogramma's. Download de driver die geschikt is voor deze grafische tablet en installeer deze.

Stap 5

Nadat de installatie is voltooid, moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op "Ja" om het opnieuw opstarten te bevestigen, of selecteer "Start" - "Shutdown" - "Restart". Na het aanzetten van de computer kun je aan de slag met je grafische tablet!

Aanbevolen: