Je Telefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Je Telefoon Instellen
Je Telefoon Instellen

Video: Je Telefoon Instellen

Video: Je Telefoon Instellen
Video: E-mail instellen telefoon (Android) | Slimme tips | Mobiel.nl 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een telefoon wordt in de regel speciale aandacht besteed aan het ontwerp van het menu en alle tekens waarmee het apparaat kan worden geïdentificeerd met de eigenaar. We streven ernaar om het meteen zo aan te passen dat we het gevoel hebben dat het van ons is, we streven ernaar om het maximale individualiteit te geven. Er zijn een paar basisstappen die u kunt nemen om uw telefoon aan te passen om uw gebruik en personalisatie zo veel mogelijk te optimaliseren.

Je telefoon instellen
Je telefoon instellen

instructies:

Stap 1

Vraag de adviseur onmiddellijk, zodra u de telefoon hebt gekocht, om de telefoon in te stellen voor toegang tot internet en voor het verzenden en ontvangen van MMS. Als hij hiervoor niet voldoende kwalificaties heeft, vraag hem dan om je het servicetelefoonnummer te bezorgen van de mobiele operator waarmee je verbonden bent, vraag de instellingen op die je nodig hebt en wacht tot de sms met de instellingen binnenkomt.

Stap 2

Nadat u internet hebt ingesteld, downloadt u de Opera mini-browser. Met zijn hulp kunt u gemakkelijk alle pagina's op internet bekijken zonder veel geld uit te geven aan verkeer. Het werkingsprincipe van deze applicatie is dat wanneer u werkt met de gegevens die naar uw telefoon worden verzonden, deze worden gecomprimeerd en vervolgens worden gedownload. Door afbeeldingen uit te schakelen, minimaliseert u uw internetkosten tot het uiterste.

Stap 3

Vergeet de beltoon niet die op uw telefoon moet worden geïnstalleerd. De meeste muziek bevat tegenwoordig veel lage frequenties, dus het is niet erg geschikt voor een ringtone. Maar je kunt dit obstakel gemakkelijk omzeilen met behulp van speciale audio-editors - Adobe Audition en Sony Sound Forge. Open de grafische equalizer en minimaliseer vervolgens de lage frequenties door de hoge te verhogen. Normaliseer tegelijkertijd de track en luister naar het resultaat. Sla vervolgens op en kopieer naar het telefoongeheugen.

Aanbevolen: