Hoe Een Account Opwaarderen In De QIWI-terminal

Inhoudsopgave:

Hoe Een Account Opwaarderen In De QIWI-terminal
Hoe Een Account Opwaarderen In De QIWI-terminal

Video: Hoe Een Account Opwaarderen In De QIWI-terminal

Video: Hoe Een Account Opwaarderen In De QIWI-terminal
Video: Как пополнить QIWI кошелек через терминал 2017-2018 года 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig worden veel aankopen en diensten steeds vaker via de QIWI-terminal betaald. Dit is heel natuurlijk, omdat het aanzienlijk tijd bespaart op de betalingsprocedure. Uiteraard moet de rekening in de terminal worden aangevuld. Hoe je dat doet?

Hoe een account opwaarderen in de QIWI-terminal
Hoe een account opwaarderen in de QIWI-terminal

instructies:

Stap 1

Plaats een bestelling op de website en selecteer de "QIWI-portemonnee"-betaalmethode wanneer u aankopen doet op internet of voor een dienst gaat betalen.

Stap 2

Financier uw eigen QIWI-account door contant geld in de terminal te storten. Om dit te doen, klikt u op de knop in het midden van het hoofdmenu genaamd "Wallet".

Stap 3

Voer het mobiele telefoonnummer in om het account te autoriseren dat u op de site hebt aangegeven bij het plaatsen van een bestelling of service.

Stap 4

Klik op de knop met de titel "Te betalen rekeningen". Een volledige lijst van facturen die voor betaling zijn uitgegeven, wordt op de pagina geopend. Selecteer degene waarvoor u gaat betalen. Klik op de knop met de titel "Betalen". Deze bevindt zich in de rechterbenedenhoek van het terminaldisplay.

Stap 5

Voer het gewenste bedrag in via de acceptant. Als er wisselgeld is, kunt u het gebruiken om te betalen voor een mobiele telefoon of andere soorten diensten. U kunt het wisselen tot de volgende keer laten staan als u op dit moment niets hoeft te betalen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw geld.

Stap 6

Geef geen informatie over uw gebruikersnaam en wachtwoord aan derden om de mogelijkheid van diefstal van geld van uw QIWI-account uit te sluiten.

Stap 7

Waardeer je QIWI persoonlijke account op via de gelijknamige site als de terminal niet werkt of te ver van je af is. Voer uw telefoonnummer en wachtwoord in. Selecteer vervolgens het tabblad "Storten" in het bovenste menu. Selecteer de bank waarmee u geld gaat storten op uw QIWI-rekening. In dit geval wordt er geen commissie in rekening gebracht. Aanvulling is direct gemaakt.

Stap 8

Waardeer uw QIWI-account op met uw mobiele telefoon als er geen terminal in de buurt is. Speciaal voor dit doel zijn QIWI-betaalapplicaties ontwikkeld die compatibel zijn met bijna alle besturingssystemen die op moderne telefoons zijn geïnstalleerd. Om met de wallet te kunnen werken heb je GPRS internet nodig.

Stap 9

Betaal uw QIWI-account niet alleen in de terminal, maar ook via sociale netwerken. De applicatie kan eenvoudig worden geïnstalleerd op de pagina van uw favoriete sociale netwerk. De gebruiksvriendelijke interface van de QIWI-portemonnee stelt u in staat om binnen enkele minuten te doen wat u wilt.

Aanbevolen: