Hoe Muziek Van IPad Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Van IPad Te Verwijderen
Hoe Muziek Van IPad Te Verwijderen

Video: Hoe Muziek Van IPad Te Verwijderen

Video: Hoe Muziek Van IPad Te Verwijderen
Video: How to Delete Songs or All Music from iPhone, iPad, iPod 2018 2024, Maart
Anonim

Om muziek van iPad te verwijderen, kunt u zowel de interface van de tablet zelf als het computerprogramma iTunes gebruiken, dat de naar het apparaat gekopieerde melodieën kan beheren. U kunt een enkel nummer of alle bestanden tegelijk verwijderen.

Hoe muziek van iPad te verwijderen
Hoe muziek van iPad te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om muziek van je iPad te verwijderen, gebruik je de Muziek-applicatie, die kan worden opgeroepen vanuit het hoofdmenu van het apparaat. Klik op het pictogram "Muziek" en ga naar het gedeelte "Albums" of selecteer de gewenste afspeellijst.

Stap 2

Zoek het nummer dat u van de tablet wilt verwijderen en schuif uw vinger er van links naar rechts over. U ziet de knop "Verwijderen", waarmee u het geselecteerde nummer uit het geheugen kunt wissen.

Stap 3

U kunt ook het telefooninstellingenmenu gebruiken om muziek te verwijderen. Klik hiervoor op het gedeelte "Instellingen" - "Algemeen" - "Statistieken" van uw apparaat. Tik in de lijst met apps die op het scherm wordt weergegeven op Muziek en selecteer de knop Bewerken. Gebruik de knop met het "-" teken op een rode achtergrond. Klik op de knop "Verwijderen" en bevestig de bewerking, waarna alle muziek wordt verwijderd.

Stap 4

Om alle muziek te verwijderen via de synchronisatietools in iTunes, sluit je je iPad aan op je computer met behulp van de meegeleverde kabel. Klik daarna op de naam van uw tablet in de rechterbovenhoek van het programma.

Stap 5

Gebruik in het instellingenpaneel dat verschijnt het tabblad "Muziek" om naar de lijst met beschikbare nummers op het apparaat te gaan. Als u alle nummers van uw tablet wilt verwijderen, klikt u op het vinkje naast "Muziek synchroniseren" en vervolgens op "Verwijderen".

Stap 6

Als u muziek van een specifieke afspeellijst op het apparaat wilt verwijderen, schakelt u de overeenkomstige optie op de Muziekpagina uit en bevestigt u de bewerking.

Stap 7

Om nieuwe muziek te downloaden in plaats van oude, verwijdert u alle nummers uit de iTunes-bibliotheek, die zich aan de linkerkant van het programmamenu bevindt. Voeg daarna nieuwe nummers toe uit mappen op uw computer en klik vervolgens op de knop "Synchroniseren" in het gedeelte "Muziek" van het apparaatmenu. Alle oude bestanden worden van de tablet verwijderd en nieuwe worden naar het iPad-geheugen geschreven.

Aanbevolen: