Hoe Twee Nummers Te Combineren

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Nummers Te Combineren
Hoe Twee Nummers Te Combineren

Video: Hoe Twee Nummers Te Combineren

Video: Hoe Twee Nummers Te Combineren
Video: How to doorlont: Verschillende cakes en boxen doorlonten 2024, April
Anonim

De ingebouwde functies van verschillende apparaten voor het afspelen van audiobestanden - spelers, cd-spelers, mobiele telefoons, enz. - stellen u in staat om een afspeellijst te maken op zo'n manier dat nummers zonder pauze worden afgespeeld. Als deze optie om twee of meer tracks aan te sluiten niet geschikt is, moet u computerprogramma's gebruiken om muziekbestanden te bewerken.

Hoe twee nummers te combineren
Hoe twee nummers te combineren

Noodzakelijk

EJay MixCD Producer-programma

instructies:

Stap 1

Kopieer de originele songbestanden die u op uw computer wilt aansluiten. Dit kan meestal worden gedaan met behulp van een bestandsbeheerder door een speler of mobiele telefoon aan te sluiten via een USB-connector of Bluetooth-interface. Maar sommige apparaten van dit type gebruiken hun eigen programma's voor dergelijke bewerkingen.

Stap 2

Start het audiobewerkingsprogramma. Als een dergelijke applicatie nog niet beschikbaar is op uw computer, selecteer en installeer dan een van de vele opties die op internet worden aangeboden. U kunt kiezen op basis van verschillende criteria - gratis, populariteit, geavanceerde functies, gebruiksgemak, enz. U kunt bijvoorbeeld eJay MixCD Producer installeren.

Stap 3

Start na de installatie het programma, open het gedeelte "Bestand" in het menu en selecteer de regel "Bestanden importeren in de map". In het dialoogvenster dat wordt geopend, zoekt en selecteert u alle bestanden met nummers die u wilt verbinden en klikt u op de knop "Openen" - de tracknamen verschijnen in het linkervenster van de programma-interface. U kunt zonder menu - sleep de bestanden die u nodig heeft met de muis en zet ze neer.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de rij van de track die de eerste moet zijn en selecteer het item "Plaats aan het einde van de afspeellijst" in het contextmenu. Doe vervolgens hetzelfde voor alle volgende nummers. En deze bewerking kan ook worden vervangen door de vereiste regel van het linkervenster in de applicatie-interface naar de rechter te slepen. Alles wat je nodig hebt om een naadloze overlay te krijgen van het einde van het ene nummer op het volgende, doet het programma vanzelf.

Stap 5

Maak op deze manier een afspeellijst voor het resulterende bestand van het vereiste aantal nummers en sla vervolgens de gecombineerde track op. Open hiervoor het gedeelte "Bestand" in het menu opnieuw en selecteer het item "Afspeellijst exporteren naar gecomprimeerd bestand". In het dialoogvenster dat wordt geopend, geeft u een naam op voor het nieuwe bestand, selecteert u een locatie voor de opslag en klikt u op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: