Waarom Sms Niet Komt

Inhoudsopgave:

Waarom Sms Niet Komt
Waarom Sms Niet Komt

Video: Waarom Sms Niet Komt

Video: Waarom Sms Niet Komt
Video: Waarom Days Gone 2 er niet komt - Game Kast Clips 2024, April
Anonim

In sommige gevallen, wanneer een abonnee een belangrijk sms-bericht verwacht, komt het niet, hoewel dergelijke problemen niet eerder zijn waargenomen. De redenen hiervoor kunnen een onvoldoende bedrag op de rekening zijn, hardwarestoringen, enz.

Waarom sms niet komt
Waarom sms niet komt

instructies:

Stap 1

Controleer uw saldo. Abonnees van de Beeline-operator moeten hiervoor bijvoorbeeld * 102 # kiezen en abonnees van Megafon of MTS - * 100 #. Bij sommige tarieven, wanneer het saldo wordt gereset, is niet alleen de mogelijkheid om berichten te schrijven beperkt, maar ook om ze te ontvangen. Stort geld op uw account en de verwachte sms wordt bezorgd.

Stap 2

Zorg ervoor dat u zich binnen het bereik van het netwerk bevindt. Het is mogelijk dat er apparaten in de buurt zijn die de communicatie storen, bijvoorbeeld in kantoorgebouwen, plaatsen van openbare evenementen, enz. Soms zijn er tijdelijke technische problemen met het netwerk. In dit geval kunt u uw locatie wijzigen of wachten tot de abonnee het bericht opnieuw verzendt, dat zonder fouten wordt afgeleverd.

Stap 3

Controleer of de simkaart goed in de telefoon is geplaatst. De instellingen die nodig zijn voor het ontvangen en verzenden van SMS zijn er standaard in genaaid en als het contact zwak is, kan de kaart falen. Als u onlangs de SIM-kaart hebt verwijderd en op zijn plaats hebt geplaatst, kunt u terugkeren naar de oorspronkelijke staat van het instellen van berichten. Zorg ervoor dat ze correct zijn ingesteld en wijzig ze indien nodig.

Stap 4

Start je telefoon opnieuw op. Misschien zit de fout in de software en werkte de service voor het verzenden en ontvangen van sms-berichten niet goed. Het opnieuw starten van de service kan helpen om het te laten werken.

Stap 5

Neem contact op met de klantenservice van uw provider om de aard van het probleem te achterhalen. Bel het verkorte nummer 0611 als u een Beeline-abonnee bent. MTS-gebruikers kunnen 0890 bellen en Megafon - 0500. Vertel de consultant over uw probleem en hij zal op zijn beurt de nodige aanbevelingen doen. U kunt ook een mobiele salon in uw stad bezoeken, waar specialisten uw telefoon en simkaart zullen onderzoeken en u helpen de fout te verhelpen.

Aanbevolen: