Een Video Snel Inkorten

Inhoudsopgave:

Een Video Snel Inkorten
Een Video Snel Inkorten

Video: Een Video Snel Inkorten

Video: Een Video Snel Inkorten
Video: Video's inkorten in YouTube studio 2024, Mei
Anonim

Om een bepaald fragment uit een videobestand te selecteren, wordt er gebruik gemaakt van verschillende software. Het is belangrijk om te begrijpen dat u met behulp van bepaalde hulpprogramma's aanzienlijke aanpassingen kunt maken aan de parameters van het videobeeld.

Een video snel inkorten
Een video snel inkorten

Het is nodig

Sony Vegas

instructies:

Stap 1

Als u snel een element van een videobestand wilt knippen zonder de eigenschappen ervan te wijzigen, gebruikt u het programma Sony Vegas. In dit geval kunt u bijna elke versie van het hulpprogramma gebruiken.

Stap 2

Installeer Sony Vegas en start uw computer opnieuw op. Open dit programma en ga naar het menu Bestand. Klik op de knop Openen en wacht tot het Windows Verkenner-venster wordt geopend. Navigeer naar de map met het gewenste videobestand. Selecteer de clip met de linkermuisknop en klik op Toevoegen.

Stap 3

Als de video niet automatisch aan de weergavebalk wordt toegevoegd, voert u deze actie zelf uit. Zoek het begin van het gedeelte dat u uit de gedeelde track wilt knippen. Selecteer deze met de linkermuisknop en druk op de S-toets.

Stap 4

Verplaats nu de cursor naar het laatste frame van het fragment. Druk nogmaals op de knop S. Nadat u het segment hebt geselecteerd, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u het veld Opslaan als. Wacht tot het nieuwe dialoogvenstermenu start. Voer een naam in voor het bestand en selecteer een map om het op te slaan.

Stap 5

Soms werkt het na het wijzigen van de bestanden mogelijk niet correct. In dergelijke situaties is het noodzakelijk om een softwaredecoder te gebruiken. Start Sony Vegas en open het opgeslagen fragment.

Stap 6

Open het tabblad Opties en activeer de functie Render As. Begin met het opslaan van je nieuwe video. Activeer de functie Render loop region only door het vakje naast het item met dezelfde naam aan te vinken.

Stap 7

Wijzig geavanceerde videoparameters. Meestal kunt u de kwaliteit van de afbeelding enigszins verbeteren. Dit is alleen relevant in gevallen waarin de oorspronkelijke resolutie niet hoger is dan 800x600 pixels. Houd er rekening mee dat het maken van significante wijzigingen aan de videoparameters meestal de grootte van het uiteindelijke bestand vergroot.

Aanbevolen: