Beste Laserprinters

Beste Laserprinters
Beste Laserprinters

Video: Beste Laserprinters

Video: Beste Laserprinters
Video: Top 5 BEST Laser Printer of [2020] 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een laserprinter koopt, moet u rekening houden met alle basisparameters en ervoor zorgen dat deze aan uw vereisten voldoet. Bekijk welke modellen het meest werden gekozen door klanten.

Laser Printer
Laser Printer

Brother laserprinters

Als u zich afvraagt welke laserprinter u voor uw huis moet kopen, overweeg dan modellen van het merk Brother. Dit bedrijf wordt vertrouwd door gebruikers. Hier zijn verschillende modellen laserprinters van Brother:

  • Brother HL-1222WE Wi-Fi - heeft een hoge afdruksnelheid, goede afdrukkwaliteit, niet erg luidruchtig. Veel kopers waarderen dit model vanwege het compacte formaat. Deze printer is een uitstekende keuze voor diegenen die hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs verwachten.
  • Brother HL-1210WE - dit model is goedkoper en heeft minder functionaliteit dan het vorige, maar het is ook populair bij kopers van kantoorapparatuur. Dankzij de wifi-module hoef je geen kabels van de printer naar de computer te trekken. Zeer eenvoudig in te stellen. Standaardtoner is geschikt voor 1.000 afgedrukte pagina's. Het enige nadeel is het verhoogde bedrijfsgeluid.
  • Brother HL-1112E - Lichtgewicht en eenvoudig te installeren. Heeft een goede afdrukkwaliteit. Heeft hoge prestaties. Nadeel is het ontbreken van een meegeleverde aansluitkabel

HP laserprinters

De meeste gebruikers waarderen de HP LaserJet Pro M15w printer (W2G51A). Het is mogelijk om vanaf een smartphone of vanuit de cloud te printen. Het enige negatieve is de zeer kleine papiercontainer. Een even waardevol model is de HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A) - de printer print snel en efficiënt. Kan langer werken dan een conventionele printer zonder oververhitting. Een goede oplossing voor professionele taken. Nadeel is de hoge prijs.

Als u op zoek bent naar een kleurenlaserprinter, overweeg dan de HP Color LaserJet Pro M452nw (CF388A). Dankzij 4 verwijderbare cartridges kunnen ze elk afzonderlijk worden vervangen, naarmate ze worden verbruikt.

Andere laserprinters

Naast Brother en HP laserprinters zijn er nog andere merken om te overwegen. Het populaire model is de Samsung SL-M2026W printer. Gebruikers merken het installatiegemak, de hoge afdruksnelheid en de lage kosten van verbruiksartikelen op. Een alternatief is de OKI B412dn laserprinter, die een zeer goede printkwaliteit heeft maar qua prijs iets duurder is. De Canon i-SENSYS LBP613Cdw wordt geprezen om zijn goed presterende wifi-functie en helderheid op kantoor.

Aanbevolen: