Hoe Een Mobiel Nummer Te Punchen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiel Nummer Te Punchen
Hoe Een Mobiel Nummer Te Punchen

Video: Hoe Een Mobiel Nummer Te Punchen

Video: Hoe Een Mobiel Nummer Te Punchen
Video: DIY PUNCHEN | Leer punchen met de Action 2024, April
Anonim

Als je wordt lastiggevallen door oproepen van een onbekend nummer, haast je dan niet om het meteen terug te bellen, want het kunnen telefoonoplichters zijn, een abonnee uit een andere regio of zelfs een land. U kunt vooraf een mobiel nummer intoetsen en erachter komen van wie het is.

Probeer een mobiel nummer online te slaan
Probeer een mobiel nummer online te slaan

instructies:

Stap 1

Probeer uw mobiele telefoonnummer online te prikken via zoekmachines. Als het van oplichters is, zul je het hoogstwaarschijnlijk zien in een van de bijbehorende databases met een beschrijving. Vaak vermommen aanvallers nummers als mobiele netwerkoperators, verschillende entertainmentdiensten, enz., waardoor abonnees die al het slachtoffer zijn van misleiding, deze op internet publiceren om andere mensen te waarschuwen.

Stap 2

Let op de eerste 3-4 cijfers van het nummer. Als het niet begint met de code "+7" of "8", is het hoogstwaarschijnlijk in het buitenland geregistreerd. De volgende 3 cijfers na de code kunnen vertellen bij welke mobiele provider het nummer hoort en in welke regio of stad de eigenaar zich bevindt. U kunt deze combinatie via zoekmachines invoeren en erachter komen hoe veilig bellen naar het nummer waarin u geïnteresseerd bent, is en hoeveel ze zullen kosten.

Stap 3

Abonnees publiceren hun nummers vaak op verschillende bronnen, bijvoorbeeld op sociale netwerken, op advertenties, zoeken naar werk, dating, enz. Bij het gebruik van zoekmachines is er dus een vrij grote kans om een link naar de pagina van de eigenaar van de telefoon op internet te vinden. Probeer ook een mobiel nummer in te voeren via de genoemde bronnen, omdat ze ook interne zoekmachines hebben waarmee je naar mensen kunt zoeken op basis van verschillende parameters.

Stap 4

Check de websites van mobiele operators. Sommigen van hen bieden speciale betaalde diensten aan om de eigenaar van het nummer en zijn locatie te bepalen. Houd er rekening mee dat in dit geval de eigenaar van de telefoon op de hoogte is van uw acties, en zodra u een mobiel nummer probeert in te toetsen, ontvangt hij een melding, die hij kan beantwoorden met toestemming of weigering.

Aanbevolen: