Hoe De Tablet Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Tablet Uit Te Schakelen?
Hoe De Tablet Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Tablet Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Tablet Uit Te Schakelen?
Video: Samsung Galaxy Tab S6/S7: How to turn off the tablet easily? 2024, Mei
Anonim

De tablet is een elektronisch apparaat met aanraakbediening. De functies van de tablet zijn enorm breed: toegang tot internet, je favoriete games en muziek downloaden, camera en video, enzovoort. Het is erg handig omdat je het in een tas of rugzak kunt stoppen en bij je kunt dragen. Bovendien werkt hij op batterijen. Maar zoals bij elk apparaat heeft het zijn nadelen. Het kan bijvoorbeeld bevriezen of niet inschakelen.

Hoe de tablet uit te schakelen?
Hoe de tablet uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Eenvoudig afsluiten van de tablet. Voor elk model bevindt de knop "Inschakelen - Uitschakelen" zich op verschillende plaatsen: sommige - aan de zijkant, sommige achter of bovenop. Om het in te schakelen, moet u deze knop ingedrukt houden en een tijdje ingedrukt houden - totdat de afbeelding op het scherm verschijnt.

Stap 2

Om de tablet uit te schakelen, moet u op dezelfde knop drukken als bij het inschakelen en wachten tot het scherm wordt uitgeschakeld of de schermbeveiliging wordt geactiveerd.

Stap 3

De tablet is bevroren. Er zijn verschillende opties om het probleem op te lossen: schakel het gewoon uit en weer in; verwijder alle extra apparaten; opnieuw opstarten. Wacht na het uitschakelen een paar seconden en zet het dan pas weer aan.

Stap 4

Accessoires verwijderen. Als het niet mogelijk was om de situatie op de eerste manier uit te schakelen of te corrigeren, kunt u deze methode gebruiken. Alle apparaten worden van de tablet verwijderd: simkaart, geheugenkaart en batterij. Daarna worden ze teruggeplaatst en gaat de tablet weer aan.

Stap 5

Herstart. Elke tablet heeft een Reset-knop. Het is noodzakelijk om er met iets scherps op te drukken en een beetje te wachten. Tijdens deze bewerking moet u de flashkaart verwijderen om te voorkomen dat alle games, contacten, muziek en andere dingen worden verwijderd. Na deze actie zou de tablet zichzelf moeten inschakelen. U kunt de geheugenkaart weer terugplaatsen.

Stap 6

Opladen. Als het scherm niet oplicht, kunt u het apparaat 20 minuten opladen en vervolgens opnieuw proberen aan te zetten. Als de tablet tegelijkertijd een beetje warm wordt, werkt het.

Stap 7

De tablet loskoppelen van de computer. Bij de iPad en iPod wordt deze bewerking anders uitgevoerd. Voor de iPad koppelt u eenvoudig de USB-kabel los van de computer en tablet. Bij alle andere tablets wordt de handeling om het apparaat los te koppelen van de pc op dezelfde manier uitgevoerd.

De iPod is veel ingewikkelder. Voordat u de verbinding met de computer verbreekt, moet u op de knop "Uitpakken" naast de lijst met bronnen klikken. Als dit apparaat al aan de lijst is toegevoegd, moet u op de knop Controls - "Extract" klikken.

Aanbevolen: