Hoe Maak Je Geweldige Foto's

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Geweldige Foto's
Hoe Maak Je Geweldige Foto's

Video: Hoe Maak Je Geweldige Foto's

Video: Hoe Maak Je Geweldige Foto's
Video: 24 EENVOUDIGE FOTO-IDEEËN DIE U NIET MAG MISSEN 2024, Maart
Anonim

Mensen hebben verschillende redenen om foto's te maken. Voor sommigen is dit een hobby. Voor een ander is het een manier om hun visie op de wereld uit te drukken. Iemand wil de herinnering aan belangrijke gebeurtenissen in zijn leven achterlaten: een bruiloft, de geboorte van een kind, een vakantie op zee. Wat de reden ook is, de wens van elke fotograaf is dat de foto geweldig is.

Hoe maak je geweldige foto's
Hoe maak je geweldige foto's

Het is nodig

  • camera
  • een computer
  • toegang tot de bibliotheek

instructies:

Stap 1

Voor een goede foto heb je allereerst een goede camera nodig. De uitbreiding van foto's moet minimaal 800x600 zijn, maar het is beter als de uitbreiding van foto's minimaal 6 megapixels is. En het zou leuk zijn om een macrolens te hebben. In de eerste dagen na de aankoop moet u tijd besteden aan het zorgvuldig bestuderen van alle mogelijkheden van de camera en alle mogelijkheden in de praktijk uitproberen. Dit maakt het gemakkelijk om door de instellingen van de camera te navigeren en tegelijkertijd te begrijpen of alles erin werkt. Vervang hem anders door een andere.

Stap 2

Trial en error is geweldig. Maar het is veel productiever om gebruik te maken van de ervaring van professionals. Zo kunnen fotografietechnieken worden geleerd in cursussen of met behulp van zelfstudiegidsen. Als je kiest voor boeken op basis van foto's, is het belangrijk om niet te haasten, om geleidelijk nieuwe stof in je op te nemen. Het is beter om fotografielessen te beginnen met boeken die zijn geschreven in eenvoudige, toegankelijke taal. Dit kunnen bijvoorbeeld boeken zijn van Lee Frost of Tom Ang. Zij (en soortgelijke boeken) bieden stapsgewijze instructies voor het fotograferen van panorama's, bewegende objecten, verlichte gebouwen en meer.

Stap 3

Er kunnen onder andere enkele aanpassingen nodig zijn om de foto geweldig te maken. Voor retoucheren of kleurcorrectie kunt u bijvoorbeeld Photoshop gebruiken. Het is moeilijk om het programma in je eentje onder de knie te krijgen. Om een minimum aan vaardigheden onder de knie te krijgen, kunt u zich inschrijven voor cursussen of video-tutorials bekijken op "photoshop".

Aanbevolen: