Hoe Maak Je Een Penspinning?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Penspinning?
Hoe Maak Je Een Penspinning?

Video: Hoe Maak Je Een Penspinning?

Video: Hoe Maak Je Een Penspinning?
Video: Как научиться крутить ручку. Pen Spinning для Начинающих: ThumbAround, Sonic, FingerPass и Charge 2024, April
Anonim

Penspinnen is een vrij nieuwe moderne hobby die, ondanks zijn nieuwigheid, steeds meer fans over de hele wereld krijgt. Om PenSpinning te doen en verschillende trucs uit te voeren, moet je een speciale pen maken. Onze stapsgewijze instructies zullen u begeleiden bij het maken van uw originele pen die draait.

Hoe maak je een penspinning?
Hoe maak je een penspinning?

instructies:

Stap 1

Neem twee identieke gelpennen. Verwijder de kapjes en zaag de achterste uiteinden af zodat elke steel 9 cm lang is. Vijl de ruwe randen van de afgezaagde randen weg met een vijl of vijl en schuur met schuurpapier.

Stap 2

Nu heb je een verbindingsstuk nodig dat de twee handgrepen bij elkaar houdt tot één. Neem hiervoor een stevig potlood en zaag er een kort stuk van 3 cm vanaf, of gebruik een 3 cm lange metalen bout met een afgezaagde en geschuurde dop.

Stap 3

Het verbindingsstuk moet dik genoeg zijn om goed in het gat in het afgezaagde uiteinde van elke handgreep te passen.

Stap 4

Steek een potlood of bout halverwege in het gat aan de ene kant en schuif aan de andere kant op de andere handgreep. De afgezaagde randen moeten in het midden samenkomen.

Stap 5

Neem een smalle isolatietape en overlap het midden van de resulterende handgreep stevig, waarbij het verbindingselement volledig wordt overlapt.

Stap 6

Op dit punt kan je pen al worden gebruikt om te draaien, maar je kunt het einde bereiken door het zo te maken dat de pen kan worden gebruikt voor het beoogde doel.

Stap 7

Zoek twee identieke gelstaven die bij uw pennen passen, snij het overtollige materiaal af met een administratief mes om de lengte van de staven aan te passen aan de nieuwe afmetingen van uw pennen, plaats de staven en draai de metalen punten vast.

Stap 8

Plaats de doppen op beide uiteinden, nadat u eerder de wasknijpers had afgezaagd en de knikken had geschuurd.

Stap 9

Nu kunt u met de resulterende dubbelzijdige pen schrijven en er penspintrucs mee uitvoeren.

Aanbevolen: