Hoe Maak Je Een Selfie En Ga Je Niet Dood?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Selfie En Ga Je Niet Dood?
Hoe Maak Je Een Selfie En Ga Je Niet Dood?

Video: Hoe Maak Je Een Selfie En Ga Je Niet Dood?

Video: Hoe Maak Je Een Selfie En Ga Je Niet Dood?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Bijna elke camera-eigenaar heeft wel eens een selfie gemaakt. Dit type fotografie is vooral populair geworden met de toename van mobiele apparaten. Na verloop van tijd was iedereen de gewone selfies beu, nu proberen gebruikers iedereen te verrassen met ongewone hoeken. Dit leidt periodiek tot letsel en zelfs verlies van mensenlevens. Welke voorzorgsmaatregelen moet je nemen om een foto van jezelf te maken en toch in leven te blijven?

Hoe maak je een selfie en ga je niet dood?
Hoe maak je een selfie en ga je niet dood?

instructies:

Stap 1

U hoeft geen selfie te maken terwijl u in een rijdende auto rijdt. Onderweg wordt maximale waakzaamheid en concentratie van u gevraagd en zelfs telefoneren zonder headset is een officiële overtreding. Wat kunnen we zeggen over fotografie, die je duidelijk zal afleiden van het autorijden!

Stap 2

Het ministerie van Binnenlandse Zaken van Rusland waarschuwt in zijn memo voor een veilige selfie ervoor om zichzelf niet te fotograferen op het spoor. Tegelijkertijd haalt de afdeling een echt geval aan: een tiener uit de Ryazan-regio wilde een foto maken op het spoor en betrapte zich op een hoogspanningslijn. Door een elektrische schok viel hij van de brug en stierf.

Stap 3

Je kunt geen selfies maken met echte wapens. Alles in dezelfde memo van het ministerie van Binnenlandse Zaken verwijst naar een jonge Moskoviet die zichzelf per ongeluk in het hoofd schoot met een traumatisch pistool, in een poging een spectaculaire foto te maken.

Stap 4

Het is gevaarlijk om een selfie te maken op het dak van een huis, aan de rand van een brug, op een balkon. Veel mensen maken graag foto's op deze plekken, lichtjes over het hek leunend zodat er een mooier panorama op de achtergrond is. Van tijd tot tijd verandert het in een val.

Stap 5

Maak geen selfies met vreemde honden, zeker niet als je een camera met flits gebruikt. Het dier kan bang worden en uithalen naar de fotograaf en zijn bedoelingen verkeerd interpreteren. Hetzelfde geldt voor sommige exotische dieren, maar ook voor paarden en koeien.

Stap 6

De algemene vuistregel is om een selfie te maken wanneer je een stap achteruit doet, zodat je niet in een gat valt of ergens over struikelt.

Aanbevolen: