Een Satelliet Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Satelliet Kiezen
Een Satelliet Kiezen

Video: Een Satelliet Kiezen

Video: Een Satelliet Kiezen
Video: Wat zijn satellieten Wat kunnen verschillende satellieten ons vertellen 2024, April
Anonim

Satelliet-tv is al lang gemeengoed geworden, paraboolantennes zijn op veel huizen te zien. Het aantal operators dat tv-signalen van satellieten uitzendt, groeit voortdurend. Daarom rijst een moeilijke vraag voor degenen die besloten om hun diensten te gebruiken: welke operator moet u kiezen?

Een satelliet kiezen
Een satelliet kiezen

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst naar welke zenders je wilt kijken, dit bepaalt de keuze van operator, satelliet en apparatuurset. Dus als u gratis naar de belangrijkste Russische zenders wilt kijken, kunt u een set apparatuur van Tricolor TV kiezen. In dit geval kunt u gratis kanalen ontvangen ORT, Rusland, NTV, Cultuur, TNT, Sport, Vesti, Petersburg, Ren TV, Zvezda, STS, Soyuz. De uitzending vindt plaats vanaf de satelliet EutelSat W4. Bovendien zullen enkele gratis zenders van de EutelSat-satelliet, waaronder bekende als TV-3 en Chanson, voor u beschikbaar zijn zonder de positie van de schotel te veranderen.

Stap 2

Een set apparatuur van Tricolor TV, met installatie, kost ongeveer 8-9 duizend roebel. Tegelijkertijd krijgt u gedurende het jaar de mogelijkheid om het Optimum-pakket gratis te ontvangen, waarmee u over het algemeen ongeveer 70 zenders kunt bekijken. In de toekomst kunt u alleen gratis kanalen bekijken of uw abonnement verlengen voor 600 roebel per jaar. Tegenwoordig kan "Tricolor TV" worden beschouwd als een van de meest optimale verbindingsopties.

Stap 3

U kunt gebruikmaken van de diensten van NTV-PLUS, een van de meest bekende satelliet-tv-operators. Na het verschijnen van Tricolor TV, die zeer lage prijzen bood, introduceerde NTV-PLUS het Light-pakket voor 99 roebel per maand. Voor dit geld kun je 37 kanalen bekijken, waaronder de belangrijkste federale. Een set apparatuur wordt aangeboden vanaf 7000 roebel zonder installatie en vanaf 9000 roebel met installatie. Door het "Light"-pakket aan te schaffen, krijg je de mogelijkheid om deze twee jaar gratis te bekijken. Uitzendingen worden uitgevoerd vanaf dezelfde satelliet als Tricolor TV.

Stap 4

Een andere grote speler op de markt voor satelliet-tv is Raduga TV. Tegen een vergoeding van 50 roebel per maand (toegang tot het netwerk), kunt u ongeveer 30 kanalen bekijken, inclusief federale. Tegen een extra vergoeding, 270 roebel per maand, kunt u het basispakket aansluiten, er zijn meer dan 80 kanalen voor u beschikbaar. Uitzending wordt uitgevoerd vanaf de satelliet ABS 1. Een set apparatuur zonder installatie kost ongeveer 4.000 roebel. Met de installatie - ongeveer 6 duizend.

Stap 5

Fans van high definition televisie kunnen gebruik maken van de diensten van de operator "Platform HD". Er zijn twee pakketten: HD Platform (High Definition Television) voor tv's met dit signaal en DV Platform (High Definition Television) voor weergave op moderne flatpanel-tv's. Jaarabonnement voor het HD-pakket is 4800 roebel, voor het DV-pakket - 900 roebel. De uitzendingen worden uitgevoerd vanaf de Eurobird 9A-satelliet. De kosten van een set apparatuur zonder installatie bedragen ongeveer 14 duizend roebel. Met installatie - 16 duizend.

Aanbevolen: