Wat Te Doen Als De IPhone Is Vastgelopen?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als De IPhone Is Vastgelopen?
Wat Te Doen Als De IPhone Is Vastgelopen?

Video: Wat Te Doen Als De IPhone Is Vastgelopen?

Video: Wat Te Doen Als De IPhone Is Vastgelopen?
Video: Fix Any iPhone Frozen/Stuck/Loop Screen (How to Force Restart!) 2024, April
Anonim

Niets is voor altijd, zelfs een iPhone niet. Soms kan zelfs zo'n telefoon vastlopen en niet meer reageren op opdrachten. Dit gedrag van de smartphone wordt verklaard door 2 mogelijke opties.

Wat te doen als de iPhone is vastgelopen?
Wat te doen als de iPhone is vastgelopen?

Waarom iPhone-problemen optreden

De allereerste, wanneer de telefoon vastloopt tijdens het uitvoeren van een applicatie die je apart hebt gedownload van de AppStore. In dit geval zou de beste oplossing zijn om te proberen de telefoon te minimaliseren tot de ronde Home-knop in het midden en vervolgens de applicatie helemaal te sluiten. Dan kun je hem weer gebruiken. Dit gebeurt vanwege het feit dat de toepassing op sommige specifieke punten niet volledig is gedebugd.

Als deze knop niet werkt, probeer dan eerst de telefoon te vergrendelen, als het niet werkt, start u hem opnieuw op. Dit kan worden gedaan door de vergrendelknop en Home samen ingedrukt te houden, ze moeten worden vastgehouden totdat het scherm wit wordt met een zwarte appel in het midden.

De tweede variant van het probleem is dat de telefoon blijft hangen aan het werk van een standaard applicatie. In dit geval moet u proberen de bovenstaande acties in dezelfde volgorde uit te voeren. Als het probleem vaak genoeg optreedt, probeer dan je telefoon met een USB-kabel op iTunes aan te sluiten en de herstelprocedure te volgen. Al uw gegevens blijven hetzelfde, maar het systeem wordt het meest recent geïnstalleerd en niet beschadigd.

Als de telefoon niet wordt gedetecteerd in iTunes en u deze niet kunt herstellen, breng hem dan naar het servicecentrum, u hebt hem waarschijnlijk laten vallen en er is een hardwareprobleem. Het kan alleen worden gedetecteerd door diagnostiek.

iPhone-tips

Het wordt ten zeerste afgeraden om JailBreak op uw telefoon te installeren - een hack om betaalde applicaties gratis te installeren. De belangrijkste kern van het systeem wordt als gevolg van deze operatie gemoderniseerd en ook heeft niemand volledige debuggen uitgevoerd, respectievelijk neemt het aantal remmen en glitches enorm toe.

Als de telefoon gewoon uit het niets hangt en helemaal nergens op reageert, probeer dan de twee bouten naast de oplaadconnector los te draaien en het achterpaneel te verwijderen. Daar zie je een batterij en een kruiskopbout, deze moet ook worden losgeschroefd en de lintkabel worden verwijderd. U zult zien dat het scherm leeg wordt. Verzamel nu alles zoals het was en probeer de telefoon aan te zetten. Alles zou moeten werken.

Aanbevolen: