Hoe Maak Je Zelf Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Zelf Een Mobiele Telefoon
Hoe Maak Je Zelf Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Maak Je Zelf Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Maak Je Zelf Een Mobiele Telefoon
Video: Maak van je telefoon een 3D Hologram projector | DoedatZelf 2024, April
Anonim

In een gespecialiseerde winkel voor mobiele telefoons kunt u zonder problemen elk model kiezen, maar niet iedereen kan met zijn eigen handen een telefoon maken. Het voordeel van zelfmontage is dat u een exclusief model mobiele telefoon kunt krijgen.

Hoe maak je zelf een mobiele telefoon
Hoe maak je zelf een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Vind alle mobiele telefoon onderdelen die je nodig hebt. U kunt reserveonderdelen voor oude mobiele telefoons gebruiken of nieuwe kopen in de winkel. Momenteel in de handel verkrijgbare werkborden, displays, behuizingen, luidsprekers, enz. Houd er rekening mee dat alle onderdelen vóór de montage moeten worden gekocht. Anders is op een cruciaal moment een schaars onderdeel niet voorhanden. Zorg ervoor dat alle onderdelen passen bij het formaat van het telefoonhoesje en in elkaar passen.

Stap 2

Zorg voor de software op uw "nieuwe" telefoon. Ga naar de website https://remont-gsm.com. Aan het einde van de pagina krijgt u codes en firmware aangeboden voor sommige modellen mobiele telefoons en programma's waarmee u dit kunt doen. Het Phoenix-programma is bijvoorbeeld ontworpen om Nokia-telefoons te laten knipperen. Andere programma's kunnen code genereren, resetten naar fabrieksinstellingen zonder extra hardware. U kunt deze programma's rechtstreeks van de site downloaden, met gedetailleerde instructies als bijlage.

Stap 3

Neem een leeg telefoonhoesje. Afhankelijk van het model wordt het moederbord met een speciale flexibele kabel in het midden of aan de onderkant van de behuizing (frame) bevestigd. Als u de kaart niet opnieuw kunt solderen door alle onderdelen van de telefoon (display, microfoon, lampen, enz.) erop te installeren, kunt u meerdere enkelzijdige kaarten parallel installeren. Installeer het functionele toetsenbord en de knoppenlus erop. Bevestig ook een hoes met hoorluidsprekers aan het bord. Plaats het beeldscherm voorzichtig tegen het midden en klik het vast, evenals de coaxkabels. Het frame moet rond de hele omtrek worden bevestigd. Installeer vervolgens alle connectoren, zij-, onder- en bovenpanelen volgens de montage-instructies voor het specifieke merk mobiele telefoon. Zet ze vast met schroeven. Je ontvangt een mobiele telefoon die exclusief voor jezelf is gemaakt.

Aanbevolen: