Een Bedrade Telefoon Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Bedrade Telefoon Kiezen
Een Bedrade Telefoon Kiezen

Video: Een Bedrade Telefoon Kiezen

Video: Een Bedrade Telefoon Kiezen
Video: Origami telefoonhouder - Schattige dieren 2024, Mei
Anonim

Nu heeft mobiele communicatie grote voordelen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon en bijna niemand zou die willen opgeven. Maar desalniettemin bestaan er nog steeds bedrade telefoons voor thuisgebruik en er is zelfs vraag naar.

Een bedrade telefoon kiezen
Een bedrade telefoon kiezen

instructies:

Stap 1

Bepaal bij het kiezen van een vaste telefoon zelf welke functies deze moet hebben. Als je een apparaat voor thuis koopt en het alleen voor gesprekken gebruikt, dan is een eenvoudig en goedkoop model geschikt voor jou. Voor op kantoor heb je een complexer multifunctioneel apparaat nodig.

Stap 2

Het ontwerp van het apparaat en de grootte zijn ook belangrijk. De telefoon moet harmonieus in het interieur van uw appartement of kantoor passen. Bedenk vooraf waar het toestel komt te staan, welke kleur, maat en vorm het moet hebben.

Stap 3

Controleer bij aankoop de luidspreker en microfoon van het apparaat, de kwaliteit van het gesprek hangt ervan af. Voer een testoproep uit. Er mogen geen vreemde geluiden of interferentie in de buis zijn.

Stap 4

Kies een model met een telefoonboek. Het geheugen van het apparaat is ontworpen voor een bepaald aantal nummers. Aan elk opgeslagen abonneenummer kan een een- of tweecijferig nummer worden toegewezen, wat het kiezen aanzienlijk vergemakkelijkt. Sommige modellen zijn ontworpen om niet alleen nummers, maar ook namen van abonnees in het geheugen op te slaan.

Stap 5

Koop een apparaat met een display, waarop u het inkomende en uitgaande nummer, gemiste oproepen, gespreksduur en de huidige tijd en datum ziet. Het is goed als het scherm groot en verlicht is. Er zijn apparaten met lcd-schermen, ze zijn helderder en duidelijker.

Stap 6

Zorg ervoor dat u de machine controleert op de aanwezigheid van een antwoordapparaat. In moderne modellen zijn ze digitaal, met een hoge opnamekwaliteit. U weet altijd wie u heeft gebeld en waarover.

Stap 7

Kies een telefoonmodel met een handsfree-functie. Er is een microfoon in de behuizing van de telefoon geplaatst, zodat de persoon aan de andere kant van de lijn iedereen in de kamer kan horen en zijn spraak voor iedereen beschikbaar zal zijn. De speakerphone is erg handig voor kantoormedewerkers: het geeft bewegingsvrijheid en de mogelijkheid om al pratend te werken.

Stap 8

Als je een telefoon voor op kantoor aanschaft is het wenselijk dat deze een call hold functie heeft. Zelfs wanneer u met iemand praat, kunt u hem gebruiken, een belangrijke oproep beantwoorden en het gesprek voortzetten.

Aanbevolen: