Hoe Stuur Je Een Foto Via ICQ Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Een Foto Via ICQ Naar Je Telefoon
Hoe Stuur Je Een Foto Via ICQ Naar Je Telefoon

Video: Hoe Stuur Je Een Foto Via ICQ Naar Je Telefoon

Video: Hoe Stuur Je Een Foto Via ICQ Naar Je Telefoon
Video: L:11_15_10 facebook - icq.mpg 2024, Mei
Anonim

Met het ICQ-protocol voor instant messaging kunt u, naast tekst, bestanden van apparaat naar apparaat overbrengen. Deze overdracht kan zowel direct als indirect plaatsvinden via speciale servers. Alternatieve ICQ-clients hebben uitgebreide functies voor het overzetten van bestanden van computer naar telefoon.

Hoe stuur je een foto via ICQ naar je telefoon
Hoe stuur je een foto via ICQ naar je telefoon

instructies:

Stap 1

Start een alternatieve ICQ-client - QIP Infinum en open de instellingen. Ga in het instellingendialoogvenster naar het tabblad Algemeen en vink het vakje aan naast de optie Bestandsoverdracht inschakelen. Selecteer hieronder in de opties voor bestandsoverdracht "Direct". Open daarna het correspondentievenster met de gewenste contactpersoon en klik op de knop "Bestand verzenden", die zich tussen het tekstinvoerveld en het correspondentieveld bevindt. Selecteer in het bestandsbeheervenster de gewenste foto en open deze. Daarna verschijnt de tekst "Bestand verzenden …" en de knop "Annuleren" in het correspondentieveld. In dit geval moet de geadresseerde op de knop "Accepteren" drukken om de verbinding tot stand te brengen en het bestand over te dragen. Het nadeel van deze methode is dat deze niet door sommige telefoonmodellen wordt ondersteund, en dat de ontvanger zich bij het overzetten van het bestand op het netwerk moet bevinden.

Stap 2

Open het QIP Infinum-venster en vink in de parameters voor bestandsoverdracht het vakje aan naast de regel "Bestandsoverdracht via webserver". Open vervolgens de correspondentie met de contactpersoon naar wie u de foto wilt sturen en klik op de knop "Bestand verzenden". Selecteer en open de gewenste foto op dezelfde manier als hierboven beschreven. Daarna wordt de geselecteerde foto geüpload naar de server en ontvangt de ontvanger een tijdelijke link om deze in een bericht te downloaden. De download wordt uitgevoerd met behulp van de ingebouwde telefoonbrowser. Het belangrijkste voordeel van deze methode is dat de ontvanger offline kan zijn om de foto over te zetten, maar de link naar de foto is voor een beperkte tijd geldig.

Stap 3

Ga naar uw browser en open de website imageshack.us. Upload een afbeelding naar deze service door op de knop Bladeren te klikken en de gewenste foto te selecteren in het bestandsbeheervenster. Klik vervolgens op de knop "Toevoegen". De volgende pagina die wordt geopend, bevat de afbeelding, koppelingen ernaar en codes om deze in te sluiten. Om een foto via ICQ te verzenden, stuurt u de gewenste contactpersoon een link naar de geüploade foto. Deze methode is het meest betrouwbaar, omdat de link altijd geldig is en de ontvanger mogelijk offline is tijdens verzending.

Aanbevolen: