Top 5 Smartphones Van

Top 5 Smartphones Van
Top 5 Smartphones Van

Video: Top 5 Smartphones Van

Video: Top 5 Smartphones Van
Video: ТОП 5 ЛУЧШИХ СМАРТФОНОВ ФЛАГМАНОВ 2021 ГОДА 🔥 ОТ 50000 РУБЛЕЙ (799$) 2024, Mei
Anonim

In dit artikel bekijken we de beste smartphones van 2015. Het artikel zal nuttig zijn voor iedereen die dit jaar een hoogwaardige smartphone wil hebben.

Kies de beste
Kies de beste
  1. De eerste plaats wordt ingenomen door de prachtige Xiaomu Mi5-smartphone - dit is een erg handige, compacte en betaalbare smartphone die het waard is om in 2015 te kopen. Het apparaat heeft een bijna 6-inch scherm met een uitstekende HD-resolutie. De telefoon heeft 3 gigabyte RAM, is uitgerust met een professionele camera van 20,7 megapixels. Verwerker - Shapdragon 810.
  2. Op de tweede plaats staat de Sony Xperia Z4-smartphone. De belangrijkste voordelen van dit toestel zijn een zeer snelle processor, een verbeterde 21 megapixel camera en 4 gigabyte RAM. De batterijcapaciteit is 3420 mAh. Hoogstwaarschijnlijk zal de smartphone in de nabije toekomst een bijgewerkt ontwerp krijgen. De Sony Xperia Z4 smartphone is een echte innovatie in mobiele telefoons met een ultradunne body en voldoende functies en extra's!
  3. De derde plaats wordt terecht ingenomen door de smartphone HTC One M9. Het toestel heeft een 5 inch HD-resolutie scherm, een 20,7 megapixel hoofdcamera en een 13 megapixel frontcamera. Het besturingssysteem bevalt - Android 5.0; de telefoon heeft 3 gigabyte RAM, wat toch een klein nadeel is.
  4. De vierde plaats wordt gegeven aan de Microsoft Lumia 1030-smartphone, die naar verwachting in 2015 wordt uitgebracht. De meeste aandacht wordt getrokken door de gloednieuwe 50-megapixelcamera, evenals het tot in de perfectie gebrachte besturingssysteem - Windows 10. Op dit moment is er heel weinig bekend over deze telefoon, maar dit alles is genoeg om te wachten en, wacht ten slotte op de release van dit jaar nieuwe items op de technologiemarkt.
  5. De laatste plaats wordt terecht ingenomen door de 5, 3-inch smartphone LG G4, die een resolutie van Quad HD heeft, wat een absoluut pluspunt is. Het toestel wordt aangedreven door een speciale 64-bit processor van Qualcomm, genaamd Snapdragon 810. Ook hier zien we weer een bijna 21 megapixel camera, evenals 4 gigabyte RAM. Besturingssysteem - Android 5.0; batterijvermogen - 3500 mAh.

Aanbevolen: