Beroemde Modebloggers

Beroemde Modebloggers
Beroemde Modebloggers

Video: Beroemde Modebloggers

Video: Beroemde Modebloggers
Video: Re Diseño de Marca (REBRANDING) con Carlos Sanchez Parte 1 2024, Mei
Anonim

Dit artikel gaat over beroemde modebloggers.

Beroemde modebloggers
Beroemde modebloggers

De eerste blogger die in dit artikel aandacht krijgt, is Elena Shandor.

Dit meisje woont in Engeland. Ze werkte acht jaar als kok. Elena heeft hard gewerkt om haar droom te verwezenlijken. Pas na een tijdje besloot ze haar leven te veranderen. Veel mensen beslissen hierover op hun dertigste.

Dus vandaag staat ze niet alleen bekend als kok, maar ook als media-persoonlijkheid. Het meisje weet zich modieus te kleden. Ze houdt ook van koken.

Sandor is een getalenteerde chef-kok en blogger. Het meisje bedenkt graag nieuwe recepten. Elena laat zich inspireren door reizen naar verschillende landen. In haar gerechten combineert het meisje verschillende keukens. Ze behaagt haar familie met hen. In de mode houdt ze zich aan hetzelfde principe. Een blogger slaagt er niet altijd in om afbeeldingen te maken, maar een meisje benadert het werken aan haar afbeelding altijd creatief. Elena Sandor heeft ook een aparte blog voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Roemeense en mediterrane keuken.

Laten we het vervolgens hebben over Helen Ma. Dit meisje is geboren in Los Angeles. Ze is een webdesigner, moeder en modeblogger. Ze is goed in het combineren van dit alles en ziet er ook tijdens het lopen goed uit. Om hiervan overtuigd te zijn, volstaat het om haar blog op internet te zoeken en enkele van haar fotoshoots te bekijken.

Het meisje is al lang dol op mode en is niet bang om te experimenteren. Voor haar uiterlijk kiest ze meestal schoenen met hoge hakken en elegante kleding. In bijna al haar beelden zie je de zogenaamde kleine streek terug. Haar abonnees noemen hem hallo van Helen.

Voorheen werkte het meisje alleen als webdesigner. Maar ze besefte dat ze zich hier niet toe moest beperken. Dit gebeurde tijdens haar zwangerschap. Helen wilde zichzelf in iets anders proberen. In haar looks combineert ze verschillende stijlen en het resultaat is erg interessant.

Ten slotte is het de moeite waard om nog een paar woorden te zeggen over de Amerikaanse blogger Francesca Felix. Ze werd geboren in de stad San Diego. Ze heeft een vriendje. De plannen van het meisje zijn om een gezin te stichten. Tegenwoordig communiceert Francesca met de eigenaren van modemerken en promoot ze haar eigen website.

Ze besloot haar eigen blog te maken om te praten over de opvattingen over mode. Het meisje is ook bezig met de ontwikkeling van haar eigen stijl, waarin haar vriend haar helpt.

Nadat ze naar de foto van Francesca hebben gekeken, merken abonnees misschien dat haar stijl nog niet is gevormd. Haar foto's zijn spontaan gemaakt. Maar ze wordt gefotografeerd in kleding die ze in het dagelijks leven draagt en daardoor comfortabel voelt.