Hoe USB Op TV Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe USB Op TV Te Activeren
Hoe USB Op TV Te Activeren
Anonim

Met moderne tv's kunt u niet alleen kijken wat de tv-zenders laten zien, maar ook wat u wilt. Elke film, tekenfilm of programma die op een flashkaart is opgenomen, kan worden afgespeeld via de geïnstalleerde USB-poort. U hoeft alleen usb op de tv correct te activeren.

Hoe USB op TV te activeren
Hoe USB op TV te activeren

Noodzakelijk

  • - TV met USB-poort;
  • - een smartphone met een infraroodpoort en de mogelijkheid om verbinding te maken met internet;

instructies:

Stap 1

Als je de benodigde smartphone niet hebt, vraag er dan een vriend om. Beloof indien nodig te betalen voor een internetverbinding, wat niet meer dan een of twee minuten duurt.

Stap 2

Download het programma PsiloIrRemote naar uw smartphone. Installeer het en voer de applicatie uit. Open het telefoonmenu, selecteer Apparaat toevoegen. Klik op Vernieuwen om te bevestigen. Wacht even terwijl de smartphone verbinding maakt met internet.

Stap 3

Typ in het venster (of selecteer, als het programma u daarom vraagt) "TV". Gebruik de opdracht Vernieuwen opnieuw en wacht op de update. Voer uw tv-model in (of selecteer uit de voorgestelde lijst)> Vernieuwen. Wacht tot de internetverbinding en de instellingen zijn bijgewerkt. Selecteer InStart Service-menu + EZAdjust. Klik op Vernieuwen en wacht weer even.

Stap 4

Selecteer mon, installeer het vereiste profiel. Geef in de telefoonopties in de kolom Methode1 IRmode op. Schakel het geïnstalleerde PsiloIrRemote-programma in.

Stap 5

Zet de tv aan waarop je usb wilt activeren. Houd op de smartphone de toets 2. Houd hierbij de infraroodpoort van de telefoon op de tv gericht.

Stap 6

Wacht tot het wachtwoordvenster op het scherm verschijnt. Leg je smartphone aan de kant, je hebt hem niet meer nodig. Gebruik de afstandsbediening om 0000 in te voeren. Ga in het TV-menu naar ToolOptions 3 en gebruik de toetsen om de waarde in te stellen op 1 voor “EMF” en voor “DivX” op HD (gebruik dezelfde schakelaars).

Stap 7

Verlaat het venster waarin u de waarden hebt gewijzigd (met behulp van de terugkeer- of exit-knop). Ga naar het tv-menu, daar vind je het nieuw gevormde usb-submenu. Vanaf nu start u films, video's, tekenfilms vanaf uw flashkaart. U hebt met succes de taak voltooid om de usb op de tv te activeren.

Aanbevolen: