TV-out Aansluiten

Inhoudsopgave:

TV-out Aansluiten
TV-out Aansluiten

Video: TV-out Aansluiten

Video: TV-out Aansluiten
Video: Arduino Tvout Tutorial 2024, Mei
Anonim

Personal computers kunnen tegenwoordig niet alleen als typemachine worden gebruikt, maar ook als amusement. U kunt bijvoorbeeld televisie kijken met speciale apparatuur.

TV-out aansluiten
TV-out aansluiten

instructies:

Stap 1

Koop eerst een settopbox en een tv-tuner. Ze hebben twee soorten signalen: digitaal en analoog, die via Windows Media Center worden uitgezonden en alleen naar analoog worden gehercodeerd.

Stap 2

Installeer en sluit eerst de tv-tuner en settopbox via een splitter aan op het netwerk, aangezien alle toegangspunten van stroom moeten worden voorzien. Installeer een stationaire gelijkrichter voor uw pc om stroomuitval te voorkomen. Installeer ook een APS-station om een crash-shutdown te voorkomen die de instellingen overweldigt.

Stap 3

Sluit de patchkabel van de TV-out of settopbox aan op een pc met Windows Media Center. Let bij het leggen van de kabel op de locatie. Rek het uit om mechanische schade te voorkomen. Als u meerdere pc's hebt waarop u tv wilt kijken, moet u op elke pc een tv-tuner en een settopbox aansluiten.

Stap 4

Sluit nu de infraroodzender aan op de settopbox en op de computer die bij de settopbox wordt geleverd. Het heeft ook een afstandsbediening met extra functies. De computer vraagt u automatisch om de benodigde stuurprogramma's voor de nieuwe hardware te installeren. Start uw pc opnieuw op voor volledige werking.

Stap 5

Ga naar Start en selecteer Uitvoeren. Zoek vervolgens het commando "TV-tunerinstellingen" en zoek en programmeer verschillende kanalen. U kunt de helderheid van het "gevangen" kanaal en de geluidskwaliteit aanpassen - pas deze parameters aan. U kunt ook alle zenders in het geheugen opslaan onder voor u geschikte nummers.

Aanbevolen: