Hoe Maak Je Een Helikopter?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Helikopter?
Hoe Maak Je Een Helikopter?

Video: Hoe Maak Je Een Helikopter?

Video: Hoe Maak Je Een Helikopter?
Video: Hoe maak je een Papieren Helikopter - Origami Helikopter 2024, April
Anonim

Zelf apparatuur verzamelen is niet eenvoudig en kost ook veel tijd en moeite. Vooral zorgvuldig en nauwgezet is het noodzakelijk om machines en eenheden samen te stellen, waarvan de werking a priori gepaard gaat met levensgevaar, een voorbeeld van een dergelijke machine is een helikopter. De eenvoudigste voor zelfproductie is de Adams-Wilson-helikopter. Dit is zonder twijfel een eenvoudige eenzits minicopter en een van de beste.

Hoe maak je een helikopter?
Hoe maak je een helikopter?

instructies:

Stap 1

De structuur van de helikopter bestaat uit vastgeschroefde aluminium buizen. Het heeft een tweebladige hoofdrotor, waardoor volledige controle over de cyclische en totale toonhoogte mogelijk is. De diameter van de hoofdrotor is 6 meter. De staartrotor is gebouwd volgens het Bell-systeem. De diameter van de staartrotor is 1 meter. Handmatig met behulp van een hendel wordt de overgang naar autorotatie uitgevoerd. Deze hendel bevindt zich op de gashendel en de overgang wordt bereikt door de motorkoppeling te ontkoppelen.

Stap 2

De krachtcentrale van de helikopter bestaat uit de motor van de Triumph-motorfiets. Het vermogen is 52 pk en een inhoud van 650 cc, maar elke andere motor kan worden gebruikt. Het belangrijkste is dat het vermogen gelijk is aan of groter is dan 45 pk. Magneto tweecilinder in lijn. De start wordt uitgevoerd door een kickstarter. Brandstofverbruik ca. 16 liter per uur op zeeniveau. De maximale vliegsnelheid is 70 km per uur, de kruissnelheid is 50 km per uur. De helikopter heeft een hoogte van 1,8 m en een lengte van 4,5 meter. Het totale gewicht van de machine is maximaal 250 kg.

Stap 3

Bij de vervaardiging van de helikopter worden beschikbare materialen gebruikt. De hoofdversnellingsbak is bijvoorbeeld gemaakt van de versnellingsbak van de Ural-motorfiets, die is uitgerust met een conventionele ketting van een standaard, niet-omgebouwde motorfietsmotor. De rotorhuls kan door uzelf worden gemaakt in een thuiswerkplaats. De staartrotoraandrijving is gemaakt op een conventionele V-riemaandrijving, die zich met succes heeft bewezen bij de productie van vele commerciële minihelikopters.

Stap 4

Het is niet nodig om een speciale startbaan uit te rusten voor opstijgen en landen. Een open gebied van ongeveer 50 meter in diameter is voldoende.

Wanneer u zelf een helikopter maakt, moet u de tekeningen en berekeningen strikt volgen en de mechanica en elektriciteit begrijpen, aangezien de installatie van de aandrijfelementen en het bedradingssysteem de uiterste precisie van u vereist.

Aanbevolen: