Hoe De Afstandsbediening Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Afstandsbediening Te Demonteren?
Hoe De Afstandsbediening Te Demonteren?

Video: Hoe De Afstandsbediening Te Demonteren?

Video: Hoe De Afstandsbediening Te Demonteren?
Video: How To: Disassemble PS3 controller (HD) 2024, Mei
Anonim

Elk huis heeft huishoudelijke apparaten, die meestal worden geleverd met een afstandsbediening. Zo'n afstandsbediening is erg handig, omdat hiermee apparatuur op afstand kan worden bediend. Afstandsbedieningen gaan echter vaak kapot en moeten gerepareerd worden. Hoe de afstandsbediening demonteren om deze te repareren?

Hoe de afstandsbediening te demonteren?
Hoe de afstandsbediening te demonteren?

Noodzakelijk

Een schroevendraaier van plastic of hard rubber, een blanco vel papier

instructies:

Stap 1

Bereid een schoon oppervlak voor. Het is het beste om op een wit vel papier te leggen, omdat er duidelijk kleine details op zichtbaar zijn die heel gemakkelijk te verliezen zijn. Bestudeer uw afstandsbediening zorgvuldig. Het montageprincipe voor alle consoles is ongeveer hetzelfde, het verschil zit in de locatie van de bevestigingsbouten en grendels. Lees de handleiding van het huishoudelijke apparaat dat je nodig hebt om de afstandsbediening te demonteren. Heel vaak is er een diagram van de structuur van de console. Het zal u helpen de afstandsbediening correct te demonteren zonder details te verstoren.

Stap 2

Verwijder het deksel van het compartiment waar de batterijen zich bevinden. Onderzoek de vergrendeling van dit compartiment. Het breekt heel vaak af en begint zich los te maken van de behuizing. Als de grendel kapot is, moet deze worden vervangen, omdat het nutteloos is om het gebroken stuk te lijmen. Verwijder de batterijen. Zorg ervoor dat de batterijen niet geoxideerd zijn. Onderzoek de contacten in het compartiment. Ze moeten schoon zijn, vrij van vlekken en vreemde coatings. Als de batterijen zijn geoxideerd, moet u alle contacten reinigen, anders werkt de afstandsbediening mogelijk niet. Het wordt ook aanbevolen om oplaadbare batterijen te kopen in plaats van batterijen. Ze zijn goed omdat ze niet oxideren. Ook kunt u met behulp van batterijen geld besparen.

Stap 3

Zorg er nu voor dat eventuele bouten op het lichaam zijn verwijderd. Probeer de locatie van de bouten die u hebt verwijderd te onthouden, aangezien deze enigszins kunnen verschillen. Neem nu een plastic schroevendraaier, steek deze in de opening tussen de twee delen van de afstandsbediening en druk er licht op. Nu is het jouw taak om alle interne vergrendelingen te vinden en te openen. Gebruik alleen een schroevendraaier van plastic of hard rubber, omdat een gewone schroevendraaier het plastic van de afstandsbediening gemakkelijk kan breken. Druk heel voorzichtig om de vergrendelingen niet per ongeluk te breken. Wanneer u alle vergrendelingen opent, kunt u de onderdelen van de afstandsbediening losmaken. Wees uiterst voorzichtig, want er zitten veel kleine onderdelen in die gemakkelijk kunnen worden beschadigd. Reinig het rubberen toetsenbord indien nodig.

Aanbevolen: