Een Video Uitzenden

Inhoudsopgave:

Een Video Uitzenden
Een Video Uitzenden

Video: Een Video Uitzenden

Video: Een Video Uitzenden
Video: Hoe exporteer je een video? | iMovie | Adobe Premiere | DaVinci Resolve | Final Cut X 2024, Mei
Anonim

Elk van zijn gebruikers kan video uitzenden naar internet. Om dit te doen, volstaat het om een speciale videocamera, een stabiele internetverbinding en enkele programma's te hebben. Tegelijkertijd is de uitzending voor een groot aantal mensen te zien.

Een video uitzenden
Een video uitzenden

instructies:

Stap 1

Download en installeer het speciale WebCamPlus-programma van de officiële website https://webcam.akcentplus.ru/. Controleer de prestaties van uw webcam en microfoon, voer het programma uit en maak uw eigen video-uitzending, waarvan de foto op uw website of blog kan worden geplaatst. Met dit programma is het het handigst om continue uitzendingen van stationaire webcams op te zetten

Stap 2

Open de website van de maildienst Mail. Ru en maak er een e-mailbox op aan. Voordat u op de knop "Registreren" klikt, plaatst u een vinkje voor de regel "Maak mijn wereld". Open daarna uw pagina op het sociale netwerk "My World". Om te beginnen met uitzenden, klikt u op de link 'Video' en op de volgende pagina die wordt geopend, klikt u op de link 'Video-uitzending maken'. Daarna wordt de uitzendpagina geopend, waar u wordt gevraagd om de prestaties van de apparatuur te controleren. Zorg ervoor dat uw webcam correct werkt en klik vervolgens op Uitzending starten. Om de uitgezonden video aan uw vrienden te tonen, kopieert u de link onder de video en stuurt u deze naar uw website, blog of individuele gebruikers met behulp van instant messaging-programma's.

Stap 3

Open de video-hostingsite Smotri.com. Om je eigen video te kunnen uitzenden, maak je een account aan op deze site. Ga daarna met uw account naar smotri.com. De link "Creëer uitzending" verschijnt op de hoofdpagina. Klik erop en selecteer vervolgens het type toekomstige uitzending. De uitzending kan tijdelijk zijn, dat wil zeggen dat aan het einde van de uitzending de video niet wordt opgeslagen, of permanent, waarvan het archief op de server wordt opgeslagen. Maak je keuze, activeer je webcam en microfoon en begin met streamen op je eigen internetkanaal.

Aanbevolen: