Hoe Download Je Een Film Naar IPad?

Inhoudsopgave:

Hoe Download Je Een Film Naar IPad?
Hoe Download Je Een Film Naar IPad?

Video: Hoe Download Je Een Film Naar IPad?

Video: Hoe Download Je Een Film Naar IPad?
Video: How to Transfer Movies from Computer to iPad | (Stupidly) EASY 2024, Mei
Anonim

Het downloaden van films naar iPad kan met iTunes, dat gegevens van het apparaat naar de computer synchroniseert. In eerste instantie ondersteunt het programma het importeren van bestanden in M4V-formaat. Om videobestanden met een andere extensie te downloaden, moet u mogelijk extra applicaties op uw apparaat installeren.

Hoe download je een film naar iPad?
Hoe download je een film naar iPad?

Noodzakelijk

  • -iTunes;
  • - USB-kabel voor het aansluiten van iPad.

instructies:

Stap 1

Als u een film wilt synchroniseren en verzenden via iTunes, moet u uw tablet via een kabel op uw computer aansluiten of draadloos synchroniseren via een Wi-Fi-verbinding.

Stap 2

Als iTunes niet op uw computer is geïnstalleerd, downloadt u de nieuwste versie van de toepassing van de officiële Apple-website met behulp van de juiste sectie. Voer vervolgens het resulterende bestand uit en volg de instructies op het scherm om het programma te installeren. Verbind vervolgens uw tablet met uw computer met behulp van een synchronisatiekabel.

Stap 3

Films die naar iPad moeten worden overgebracht, moeten het M4V-formaat hebben, dat door alle Apple-apparaten wordt gebruikt. Open uw MP4-filmmap op uw computer. Open ook een iTunes-venster om uw bestanden te synchroniseren.

Stap 4

Ga naar de sectie "Mediabibliotheek" - "Video's". Houd met de linkermuisknop het filmbestand ingedrukt dat u naar uw apparaat wilt overbrengen. Wacht tot het kopiëren is voltooid en het videopictogram in het iTunes-venster verschijnt. Je kunt ook meerdere video's tegelijk overzetten die je op je tablet wilt afspelen.

Stap 5

Nadat u de bewerking van het toevoegen van een film aan de "Bibliotheek" hebt voltooid, klikt u op het iPad-pictogram in de rechterbovenhoek van het programma. Ga daarna naar het tabblad "Video's" ("Films") en vink de vakjes aan van de video's die u zojuist uit de map in het programma hebt geïmporteerd. Klik na het voltooien van de selectie op de knop "Synchroniseren" en wacht tot het einde van het toevoegen van films aan het apparaat.

Stap 6

Zodra het kopiëren is voltooid, kunt u uw iPad loskoppelen van uw computer en naar het videomenu van de tablet gaan om de kopieerresultaten te controleren.

Stap 7

Om films in andere formaten dan M4V (bijv. AVI, MP4, MKV) te kopiëren, moet u extra tabletsoftware installeren. Ga naar de AppStore of iTunes Store.

Stap 8

Ga daarna naar het gedeelte "Muziek en video" van de lijst met applicaties of voer de zoekopdracht "Videospeler" in het programmavenster in. Kies het meest geschikte programma voor het afspelen van video uit de programma's die op het scherm worden aangeboden. Installeer daarna de geselecteerde applicatie door op de knop "Installeren" te klikken.

Stap 9

Sluit na het voltooien van de installatie uw iPad aan op uw computer. Klik op de iPad-knop in de rechterbovenhoek en ga naar het gedeelte "Toepassingen". Klik in de lijst met toepassingen op de naam van de nieuw geïnstalleerde speler en breng vervolgens de filmbestanden over van het systeem naar de lijst "Toevoegen", nadat u eerder de overeenkomstige mappen in het systeem hebt geopend. Zodra het importproces is voltooid, klikt u op Synchroniseren om de wijzigingen toe te passen en het kopiëren van de films te voltooien.

Aanbevolen: