Hoe Weet Je Welke Schijf?

Inhoudsopgave:

Hoe Weet Je Welke Schijf?
Hoe Weet Je Welke Schijf?

Video: Hoe Weet Je Welke Schijf?

Video: Hoe Weet Je Welke Schijf?
Video: Hoe weet je welke ND Filter je nodig hebt? 2024, Maart
Anonim

Het bepalen van het type station is belangrijk als u vaak cd's of dvd's gebruikt. Als je niet weet welke schijf je hebt geïnstalleerd, loop je het risico schijven te kopen die hij gewoon niet kan lezen, en uiteindelijk ben je je geld aan het verspillen.

Bepalen van het type aandrijving
Bepalen van het type aandrijving

Noodzakelijk

Cd/dvd-station

instructies:

Stap 1

Bepaling van het type aandrijving door de opschriften op de voorzijde. Op absoluut elke schijf, op de voorkant, moet basisinformatie over het apparaat worden geschreven. Dus naast het logo van de fabrikant kunt u op het station informatie zien zoals de maximale rotatiesnelheid en het ondersteunde type schijven. Als het apparaat een dvd-pictogram heeft, betekent dit dat het kan werken met het bijbehorende schijfformaat, maar als het alleen een cd-pictogram heeft, kunt u niet met dvd's op dit station werken.

Stap 2

Bepaling van het type aandrijving aan de hand van de sticker op het apparaat. Op de bovenkant van de schijf ziet u een sticker waarop absoluut alle informatie over het apparaat wordt weergegeven. U kunt begrijpen of de drive met cd's of dvd's kan werken door de bijbehorende informatie op de sticker te lezen. Als het niets zegt over het dvd-formaat, betekent dit dat het apparaat niet met dergelijke schijven kan werken. Om alle informatie te lezen, hoeft u geen moedertaalspreker te zijn van de taal waarin deze wordt gepresenteerd - alleen al de aanwezigheid van de "DVD"-inscriptie laat u weten dat de drive is ontworpen om met dit formaat te werken.

Stap 3

Bepaling van het type aandrijving door zijn weergave in het systeem. Om erachter te komen welke schijf op uw computer is geïnstalleerd, opent u de sectie "Deze computer" op uw pc. Als het station het dvd-formaat ondersteunt, wordt het weergegeven als "dvd-station", als het dit formaat niet ondersteunt, wordt het apparaat weergegeven als "cd-station".

Aanbevolen: