Een Alarm Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Alarm Aansluiten
Een Alarm Aansluiten

Video: Een Alarm Aansluiten

Video: Een Alarm Aansluiten
Video: Connect Alarm app instructions 2024, Maart
Anonim

In onze turbulente tijden denken velen serieus na over het beveiligen van hun appartement of huis, maar niet iedereen kan het zich veroorloven om een alarm te installeren. Hoe het ook zij, het is vrij eenvoudig om het alarm zelf te installeren. Zelfinstallatie helpt u niet alleen geld te besparen, maar stelt u ook in staat om het alarm op uw eigen manier te maken.

Een alarm aansluiten
Een alarm aansluiten

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst welk soort pand u moet beschermen tegen penetratie. Hoewel ze met behulp van sensoren meestal alle mogelijke toegangswegen tot de kamer en de kamer zelf blokkeren. Er zijn verschillende soorten sensoren die reageren op verschillende acties - beweging, deuren openen of glas breken, enz.

Stap 2

Sluit de geselecteerde sensoren aan op de alarmcentrale of het bedieningspaneel. Doe dit met een kabel (lus). Er zijn natuurlijk draadloze alarmen, maar deze zijn duurder, dus we zullen overwegen om het voorbeeld van een conventioneel standaard beveiligingssysteem te gebruiken.

Stap 3

Installeer extra interne roosters. Dit zal helpen om het beveiligde gebied te beschermen tegen inbraak en binnenkomst. De aanwezigheid van fysieke barrières is verplicht, omdat ze indringers in een moeilijke situatie kunnen brengen en het alarm al tijd heeft om af te gaan.

Stap 4

Om het alarm te activeren, voert u de code in op het toetsenbord om het bedieningspaneel te activeren. U verlaat het pand en het bedieningspaneel controleert de werking van de sensoren. Wanneer geactiveerd, zal het controlepaneel in een alarmtoestand gaan en een onbevoegde bezoeker signaleren met een sirene. Verder komt er een vanggroep aan, of het alarmsysteem schrikt indringers gewoon af en vestigt de aandacht op het object.

Stap 5

Om het alarm te deactiveren terwijl u in de kamer bent, voert u de deactiveringscode in op het toetsenbord. Als de code correct is, gaat het alarm in de standby-modus. Als de code verkeerd is ingevoerd, moet de juiste invoer worden gedaan, anders gaat de alarmsirene af. De installatie wordt uitgevoerd volgens de instructies die bij het alarm en de sensoren zijn geleverd, dus zelfinstallatie met minimale kennis en vaardigheden zal niet moeilijk zijn. Als u echter niet zeker bent van uw capaciteiten, bel dan een specialist.

Aanbevolen: