Hoe De Scanner Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Scanner Te Gebruiken
Hoe De Scanner Te Gebruiken

Video: Hoe De Scanner Te Gebruiken

Video: Hoe De Scanner Te Gebruiken
Video: QR-codes scannen: Hoe scan je een QR-code? | Samsung & You 2024, Mei
Anonim

Met de scanner kunt u elektronische kopieën maken van documenten en foto's. Met behulp van de scanner wordt een computerbeeld gemaakt, dat later kan worden bewerkt met grafische editors, per e-mail of via een service voor het delen van bestanden kan worden verzonden.

Hoe de scanner te gebruiken
Hoe de scanner te gebruiken

De scanner aansluiten en installeren

Voordat u scanbewerkingen uitvoert, is het noodzakelijk om het apparaat correct op de computer aan te sluiten en het systeem te configureren om te werken. Sluit het apparaat eerst aan op een stopcontact en steek vervolgens de meegeleverde USB-kabel in de scanner en de bijbehorende poort op de computerbehuizing. Plaats de cd met de stuurprogramma's die bij de aankoop zijn geleverd in het cd-station van uw computer. Zet de scanner aan met de bijbehorende knop op de body. Zodra het apparaat in het systeem wordt gedetecteerd, ziet u een bijbehorende melding. Wacht tot het bericht over de succesvolle installatie van het stuurprogramma verschijnt en start de computer opnieuw op om met de hardware te gaan werken.

Als u het stuurprogramma niet kunt installeren, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst van de fabrikant van het apparaat, waarvan het telefoonnummer te vinden is op de officiële website.

Als u geen stuurprogrammaschijf hebt, kunt u naar de officiële website van de fabrikant van uw apparaat gaan en de vereiste softwareversie downloaden van de sectie Help en ondersteuning of Downloads. Voer het gedownloade bestand uit en installeer het stuurprogramma. Start vervolgens uw computer opnieuw op om de procedure te voltooien. Nu kunt u de scanner gaan gebruiken die in het systeem is geïnstalleerd.

Scannen

U moet de hardware gaan gebruiken door de scansoftware uit te voeren die met het stuurprogramma had moeten worden geïnstalleerd. De snelkoppeling naar de toepassing zou op het bureaublad moeten verschijnen. Als het scanhulpprogramma niet is geïnstalleerd, plaatst u de schijf opnieuw in het computerstation en installeert u de programma's die in het autorun-menu verschijnen. De vereiste applicatie kan ook worden gedownload van de officiële website van de fabrikant van het apparaat.

Als u niet tevreden bent met het scanresultaat, probeer dan het te scannen document beter in uw apparaat te plaatsen. Voer het programma vervolgens opnieuw uit.

Plaats het document waarvan u een elektronische kopie wilt maken in de scanner met de zijde die u wilt opslaan naar beneden gericht. Zorg ervoor dat het document correct is opgemaakt om het best mogelijke resultaat te krijgen. Sluit het scannerdeksel en klik in het scansoftwarevenster op Scannen om de procedure voor het controleren en opslaan van de foto te starten. Na het voltooien van de bewerking wordt u gevraagd om het resultaat te bekijken. Als u tevreden bent met de beeldkwaliteit, kunt u beginnen met het opslaan van een kopie van een ander document. Nadat het scannen is voltooid, sluit u het programma en schakelt u de scanner uit met de knop op de behuizing.

Aanbevolen: