Hoe Een Steam-account Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Steam-account Te Verwijderen
Hoe Een Steam-account Te Verwijderen

Video: Hoe Een Steam-account Te Verwijderen

Video: Hoe Een Steam-account Te Verwijderen
Video: How to Delete Your Steam Account Forever 2024, April
Anonim

Steam is een speciale dienst die bestaat om licenties voor computerspellen aan te schaffen. Het werkt op basis van het gebruik van accounts van systeemdeelnemers, die indien nodig niet zo eenvoudig te verwijderen zijn.

Hoe een Steam-account te verwijderen
Hoe een Steam-account te verwijderen

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Wijzig indien nodig de mailbox op uw Steam-account. Weiger alle abonnementen, log niet lang in op uw account, waarna het beheer van de service het misschien nodig zal vinden om uw account te verwijderen vanwege zijn inactiviteit.

Stap 2

U kunt het niet zelf verwijderen, een dergelijk item wordt niet door het controlepaneel geleverd in verband met het beveiligingsbeleid, aangezien accounts vaak worden gehackt. Het wijzigen van de mailbox die aan het account is gekoppeld, wordt aanbevolen om mailings te annuleren en in de toekomst kunt u er indien nodig een ander account voor registreren.

Stap 3

Neem contact op met de Steam-serviceadministratie om je account te blokkeren. Accounts van moderators en systeembeheerders zijn gemarkeerd met speciale kleuren zodat je ze niet met andere gebruikers kunt verwarren. Hoe het ook zij, geef in ieder geval niemand de inloggegevens voor uw Steam-account, zelfs de medewerkers van deze service niet, omdat dit in strijd is met de regels van de bron.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de Steam-regels voorzien in de onmogelijkheid om een account te verkopen of over te dragen aan een andere persoon. Het kan ook niet worden gebruikt in combinatie met andere deelnemers; er zijn speciale maatregelen voorzien bij overtreding van de regels. Om deze redenen laat u uw account gewoon ongewijzigd en gebruikt u het niet voor een lange tijd.

Stap 5

Probeer ook alle gegevens die je hebt gebruikt om ermee te werken uit je account te verwijderen, hetzelfde geldt voor het geval dat je online voor softwareproducten hebt betaald. Wanneer een Steam-account is geblokkeerd, is het niet mogelijk om dezelfde mailbox opnieuw te gebruiken om een tweede account te registreren, dus het wordt aanbevolen om de e-mail apart opnieuw aan te maken voor een onnodig account.

Aanbevolen: