Hoe U Uw UTK-saldo Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw UTK-saldo Kunt Achterhalen
Hoe U Uw UTK-saldo Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw UTK-saldo Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw UTK-saldo Kunt Achterhalen
Video: How Do I Find Balance In My Life? | by Jay Shetty 2024, Mei
Anonim

Het zuidelijke telecommunicatiebedrijf voorziet inwoners van veel steden van internetdiensten, telefonie, enzovoort. Bij het aangaan van een overeenkomst wordt op uw naam een persoonlijke rekening geopend die periodiek moet worden aangevuld.

Hoe u uw UTK-saldo kunt achterhalen
Hoe u uw UTK-saldo kunt achterhalen

Noodzakelijk

Internettoegang of lokale netwerkverbinding

instructies:

Stap 1

Ga naar de website avtlg.ru en ga naar de sectie voor het beheren van je persoonlijke account. Voer de inloggegevens in die u bij de verbinding hebt gekregen en controleer vervolgens de status van uw persoonlijke account.

Stap 2

Activeer de service om u te informeren over de stand van het UTK-rekeningsaldo door middel van sms-berichten. Zoek van tevoren uit of deze service beschikbaar is voor uw regio en activeer deze vervolgens op de website avtlg.ru. Deze bron is ook beschikbaar via het lokale netwerk voor aangesloten abonnees bij afwezigheid van internet.

Stap 3

Bel de technische ondersteuning om contact op te nemen met de operator om u informatie te geven over het rekeningsaldo. Het nummer voor technische ondersteuning is afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt. Dit is niet de meest handige manier, aangezien het nogal lastig is om de UTK-operator te bereiken, bovendien zul je lang moeten wachten op een reactie van een supportmedewerker.

Stap 4

Als u de gegevens voor het invoeren van het persoonlijke accountbeheersysteem niet meer weet en u bent de documenten kwijt waarop de login en het wachtwoord zijn geregistreerd, neem dan contact op met de technische ondersteuning of, nog beter, zoek de dichtstbijzijnde UTK-vestiging. Bij de aanvraag heeft u een paspoort nodig of de aanwezigheid van een persoon voor wie een overeenkomst is gesloten met de UTK-aanbieder.

Stap 5

Bewaar bij het aanvullen van het saldo van de persoonlijke rekening van UTK, indien mogelijk, de documenten die de betaling bevestigen - cheques, ontvangstbewijzen, enzovoort. Wanneer u online betaalt, drukt u de bonnen af die zijn gegenereerd door het elektronische betalingssysteem, u hebt ze in de toekomst nodig als u problemen ondervindt met de betaling. In het geval van verlies van betalingsdocumenten, zal het behoorlijk problematisch zijn om de aanvulling van de persoonlijke account te bevestigen. Gebruik bij het online betalen het virtuele toetsenbord op het scherm.

Aanbevolen: