Een Camera Identificeren

Inhoudsopgave:

Een Camera Identificeren
Een Camera Identificeren

Video: Een Camera Identificeren

Video: Een Camera Identificeren
Video: [Te identificeren] Gewapende overval te plegen op een apotheek - 12/11/14 2024, Mei
Anonim

Soms komt het voor dat het nodig is om stuurprogramma's op een webcam te installeren, maar u weet niet alleen wie de fabrikant is, maar ook het apparaatmodel zelf. In dit verband is het noodzakelijk om deze informatie te bepalen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

Een camera identificeren
Een camera identificeren

instructies:

Stap 1

Sluit de camera aan op uw computer. Na een tijdje verschijnt een kenmerkend systeemgeluid en een melding over het aansluiten van een nieuw apparaat. Het Windows-besturingssysteem heeft bijvoorbeeld veel voorgeïnstalleerde stuurprogramma's voor verschillende apparaten, zodat het in de meeste gevallen de camera kan herkennen. Daarna moet u op het pictogram van het nieuwe apparaat klikken, dat in de rechterbenedenhoek van de taakbalk verschijnt. Controleer de informatie over het model en de fabrikant van uw camera.

Stap 2

Update stuurprogramma's via internet als het besturingssysteem de camera niet herkent. In dit geval, wanneer het is aangesloten, verschijnt het bericht "Niet-geïdentificeerd apparaat". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad en start het gedeelte "Eigenschappen", waar u het menu "Apparaatbeheer" selecteert. U kunt ook op de knop "Start" klikken, "Configuratiescherm" selecteren, waar u het pictogram "Apparaatbeheer" vindt.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op de bovenste regel van het venster "Apparaatbeheer", selecteer "Hardwareconfiguratie bijwerken" en zoek in het menu dat wordt geopend de regel met "Onbekend apparaat". Klik erop met de rechtermuisknop en voer de opdracht "Update driver" uit. Nadat de update is voltooid, wordt de camera door het systeem herkend en kunt u de kenmerken ervan bekijken.

Stap 4

Zoek op internet naar de Driver Cure-software, waarmee u het aangesloten apparaat kunt identificeren als het besturingssysteem het zoeken naar stuurprogramma's niet heeft kunnen verwerken. Installeer de app en start.

Stap 5

Open het programmamenu en selecteer het aangesloten apparaat en klik vervolgens op de knop "Zoeken". De applicatie zal gedurende een bepaalde tijd in de zoekmodus zijn, dus het wordt niet aanbevolen om acties op de computer uit te voeren, laat staan om de internetverbinding te verbreken. Nadat de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, klikt u op de cameralink in de werkbalk en leest u de informatie over het cameramodel en de fabrikant.

Aanbevolen: