Hoe Instagram Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Instagram Te Gebruiken
Hoe Instagram Te Gebruiken

Video: Hoe Instagram Te Gebruiken

Video: Hoe Instagram Te Gebruiken
Video: Instagram voor beginners - door Esther Jacobs (english subtitles available) 2024, Mei
Anonim

Instagram is een applicatie die de kwaliteiten van een fotoverwerkingsprogramma, een sociaal netwerk en tegelijkertijd een foto-opslagservice combineert. In principe is het vergelijkbaar met Twitter, maar in plaats van tekst bevat het foto's die door verschillende "filters" zijn verwerkt.

Hoe Instagram te gebruiken
Hoe Instagram te gebruiken

instructies:

Stap 1

Open de applicatie zelf op je telefoon en je ziet een paneel met pictogrammen op het scherm. Met hun hulp beheer je Instagram: bekijk je profiel, feed, bekijk foto's van andere gebruikers, maak je eigen foto's en verwerk ze.

Stap 2

Bovendien kunt u via dit programma uw vrienden zoeken op Twitter of Facebook (bijvoorbeeld op bijnaam). Er is ook een item genaamd "Voorgestelde vrienden". De applicatie haalt automatisch een lijst met gebruikers op die u kunt volgen en bekijkt vervolgens hun foto's.

Stap 3

Instagram heeft verschillende filters in zijn arsenaal aan verwerking. Bijvoorbeeld Sierra, dat helpt om een "oud" effect op de afbeelding op te leggen. Hierdoor wordt de foto een beetje donkerder, een beetje "ruis" en wordt er een kader toegevoegd (deze is verkleurd en kan desgewenst gemakkelijk worden uitgeschakeld).

Stap 4

Om de Lux-functie te gebruiken, kijkt u naar het zonpictogram in de werkbalk. Klik erop en je zal je foto onmiddellijk transformeren. Met een enkele aanraking brengt Lux details naar voren die u nog niet eerder hebt gezien. Deze functie transformeert het bestaande beeld en maakt het "levendiger" en levendiger. Het voegt contrast toe, verhoogt de kleurverzadiging en past het dynamisch bereik aan. U kunt Lux met of zonder filter gebruiken.

Stap 5

In feite zijn er veel meer verschillende filters op Instagram (waaronder Broodrooster, Earlybird, Sutro en vele anderen). Welke in elk specifiek geval moet worden gebruikt, is aan de gebruiker zelf. Sommige mensen houden van verzadigde kleuren in een foto, terwijl anderen de voorkeur geven aan subtiele tonen.

Aanbevolen: